Giriş Kayıt
Agnes Forster

Agnes Forster


Sanat Bölümü, Görsel Efekt

Agnes Forster, sanat bölümü, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Animasyon Sanat Bölümü 6.3 8,871

Aslan Kral 2: Simbanın Onuru
1998 Animasyon Çeşitli 6.4 38,745

Güzel ve Çirkin: Sihirli Yılbaşı
1997 Animasyon Görsel Efekt    
1996 Animasyon Sanat Bölümü    

Alaaddin: Cafer'in Dönüşü
1994 Animasyon Sanat Bölümü    
Film Altyazıları
Rampage (11,214) Ready Player One (8,417) Escape Plan 2: Hades (7,220) The Cured (1,876) Tomb Raider (1,757) Set It Up (951) Den 12. mann (818) Journey's End (759) Blockers (611) Black Panther (599)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,197) 12 Monkeys (2,844) La casa de papel (2,373) Into the Badlands (2,323) Legion (1,533) Fear the Walking Dead (1,368) The Expanse (1,198) Vikings (901) Colony (847) The Crossing (807)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018