Giriş Kayıt
Agnes Forster

Agnes Forster


Sanat Bölümü, Görsel Efekt

Agnes Forster, sanat bölümü, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Animasyon Sanat Bölümü    

Aslan Kral 2: Simbanın Onuru
1998 Animasyon Çeşitli 6.4 38,745

Güzel ve Çirkin: Sihirli Yılbaşı
1997 Animasyon Görsel Efekt    
1996 Animasyon Sanat Bölümü    

Alaaddin: Cafer'in Dönüşü
1994 Animasyon Sanat Bölümü    
Film Altyazıları
Baywatch (14,989) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,063) 6 Days (2,288) Lady Macbeth (2,284) Dangal (2,264) Dunkirk (2,227) Security (1,805) Wakefield (1,310) King Arthur: Legend of the Sword (1,300) Alien: Covenant (1,006)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,222) The Defenders (5,541) Rick and Morty (3,807) The Strain (2,580) Suits (1,917) The Sinner (1,599) Mr. Mercedes (1,372) Fargo (1,205) Breaking Bad (1,034) Twin Peaks (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017