Giriş Kayıt
Agnes Forster

Agnes Forster


Sanat Bölümü, Görsel Efekt

Agnes Forster, sanat bölümü, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Animasyon Sanat Bölümü    

Aslan Kral 2: Simbanın Onuru
1998 Animasyon Çeşitli 6.4 38,745

Güzel ve Çirkin: Sihirli Yılbaşı
1997 Animasyon Görsel Efekt    
1996 Animasyon Sanat Bölümü    

Alaaddin: Cafer'in Dönüşü
1994 Animasyon Sanat Bölümü    
Dizi Altyazıları
Vikings (13,649) Supernatural (5,797) Mr. Robot (5,378) The Big Bang Theory (4,600) Gotham (3,576) Game of Thrones (3,388) Arrow (2,612) The Flash (2,497) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,391) Shameless (2,308)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017