Giriş Kayıt
Agnes Forster

Agnes Forster


Sanat Bölümü, Görsel Efekt

Agnes Forster, sanat bölümü, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Animasyon Sanat Bölümü    

Aslan Kral 2: Simbanın Onuru
1998 Animasyon Çeşitli 6.4 38,745

Güzel ve Çirkin: Sihirli Yılbaşı
1997 Animasyon Görsel Efekt    
1996 Animasyon Sanat Bölümü    

Alaaddin: Cafer'in Dönüşü
1994 Animasyon Sanat Bölümü    
Film Altyazıları
Kidnap (5,547) Beauty and the Beast (4,896) The Fate of the Furious (2,490) The Boss Baby (1,820) Contratiempo (1,789) The Shack (1,598) Dangal (1,549) The Great Wall (1,256) Redivider (1,180) Get Out (1,087)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,950) Supernatural (5,041) Better Call Saul (4,147) Lucifer (4,054) Fargo (3,527) Into the Badlands (3,507) Twin Peaks (3,480) The 100 (2,329) 12 Monkeys (2,128) Doctor Who (1,969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017