Giriş Kayıt
Megan Forste

Megan Forste


Kameraman

Megan Forste, kameraman. Kumanda (2006), The Prime Gig (2000), The Perez Family (1995), Sinifta olay var (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 5.8 13,254

Apokalipto
2006 Aksiyon Kameraman 7.8 251,104

Kumanda
2006 Komedi Kameraman 6.4 262,316

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Kameraman 7.1 332,735

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Kameraman 6.4 138,915

Şut ve Gool
2005 Komedi Kameraman 5.6 31,647

Sakin Ol
2005 Komedi Kameraman 5.7 61,526

Gümüş Şehir
2004 Komedi Kameraman 6.1 3,491

Alamo
2004 Dram Kameraman 6.0 17,550
2003 Komedi Kameraman    

Ateşli Piliç
2002 Komedi Kameraman 5.5 78,986

Çılgın İkili
2002 Aksiyon Kameraman 5.6 6,236
2002 Komedi Kameraman 6.3 7,592
2001 Komedi Kameraman 6.4 15,487
2001 Komedi Kameraman 5.2 221
2001 Aksiyon Kameraman 5.9 38,317
2000 Dram Kameraman 6.1 1,946

Karımı Nasıl Doğradım?
2000 Komedi Kameraman 4.7 3,067

General'in Kızı
1999 Suç Kameraman 6.3 45,041
1999 Suç Kameraman 6.4 1,210

İnce Kırmızı Hat
1998 Dram Kameraman 7.6 147,876
1998 Suç Kameraman 5.5 1,832
1998 Gerilim Kameraman 4.6 3,153

Haberci
1997 Aksiyon Çeşitli 6.0 59,368
1997 Komedi Kameraman 4.7 8,092
1997 Dram Kameraman 6.7 2,689

Sinifta olay var
1996 Aksiyon Kameraman 5.9 9,947

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Kameraman 6.1 11,479

Dürüst Oyun
1995 Aksiyon Kameraman 4.1 10,269

Çılgın İkili
1995 Aksiyon Kameraman 6.8 185,652
1995 Komedi Kameraman 6.1 1,774
Film Altyazıları
Baywatch (16,170) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,442) Dangal (2,652) 6 Days (2,602) Dunkirk (2,410) Lady Macbeth (2,372) Security (1,958) King Arthur: Legend of the Sword (1,492) Wakefield (1,385) Alien: Covenant (1,140)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (134,693) The Defenders (5,766) Rick and Morty (4,388) The Strain (3,059) Suits (2,189) The Sinner (1,684) Mr. Mercedes (1,522) Fargo (1,310) Breaking Bad (1,172) Preacher (1,090)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017