Giriş Kayıt
Megan Forste

Megan Forste


Kameraman

Megan Forste, kameraman. Kumanda (2006), The Prime Gig (2000), The Perez Family (1995), Sinifta olay var (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 5.8 12,661

Apokalipto
2006 Aksiyon Kameraman 7.8 247,913

Kumanda
2006 Komedi Kameraman 6.4 258,705

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Kameraman 7.1 328,545

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Kameraman 6.4 136,879

Şut ve Gool
2005 Komedi Kameraman 5.6 31,266

Sakin Ol
2005 Komedi Kameraman 5.7 60,941

Gümüş Şehir
2004 Komedi Kameraman 6.1 3,491

Alamo
2004 Dram Kameraman 6.0 17,391
2003 Komedi Kameraman    

Ateşli Piliç
2002 Komedi Kameraman 5.5 78,008

Çılgın İkili
2002 Aksiyon Kameraman 5.6 6,236
2002 Komedi Kameraman 6.3 7,592
2001 Komedi Kameraman 6.4 15,487
2001 Komedi Kameraman 5.2 221
2001 Aksiyon Kameraman 5.9 38,317
2000 Dram Kameraman 6.1 1,946

Karımı Nasıl Doğradım?
2000 Komedi Kameraman 4.7 3,067

General'in Kızı
1999 Suç Kameraman 6.3 44,494
1999 Suç Kameraman 6.4 1,210

İnce Kırmızı Hat
1998 Dram Kameraman 7.6 145,600
1998 Suç Kameraman 5.5 1,832
1998 Gerilim Kameraman 4.6 3,153

Haberci
1997 Aksiyon Çeşitli 6.0 58,760
1997 Komedi Kameraman 4.7 8,092
1997 Dram Kameraman 6.7 2,689

Sinifta olay var
1996 Aksiyon Kameraman 5.9 9,830

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Kameraman 6.1 11,479

Dürüst Oyun
1995 Aksiyon Kameraman 4.1 10,269

Çılgın İkili
1995 Aksiyon Kameraman 6.8 182,692
1995 Komedi Kameraman 6.1 1,774
Film Altyazıları
Kidnap (5,547) Beauty and the Beast (4,896) The Fate of the Furious (2,490) The Boss Baby (1,820) Contratiempo (1,789) The Shack (1,598) Dangal (1,549) The Great Wall (1,256) Redivider (1,180) Get Out (1,087)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,950) Supernatural (5,041) Better Call Saul (4,147) Lucifer (4,054) Fargo (3,527) Into the Badlands (3,507) Twin Peaks (3,480) The 100 (2,329) 12 Monkeys (2,128) Doctor Who (1,969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017