Giriş Kayıt
Karl Formander

Karl Formander


Görsel Efekt, Animasyon

Karl Formander, görsel efekt, animasyon. Bordello'nun Kanı (1996), South Park - Sinema Filmi (1999), (2006) Göl Evi (2006), (1997) Kundun (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 221,877

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 781,520

Tinker Bell ve Korsan Peri
2014 Animasyon Görsel Efekt 6.6 9,124

Sihirli Balerin
2013 Animasyon Animasyon 5.4 811
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 947,686

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 255,728

Hayale Yolculuk
2006 Macera Görsel Efekt 6.3 20,473

Göl Evi
2006 Dram Görsel Efekt 6.8 120,332

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 133,432

Maske 2
2005 Macera Görsel Efekt 2.2 44,153

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 279,015

Xxx 2
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 58,198

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 192,694

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 354,812

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Görsel Efekt 5.7 26,587
2003 Aksiyon Görsel Efekt    

8 Çılgın Gece
2002 Animasyon Görsel Efekt 5.4 18,505
2002 Dram Görsel Efekt    

Korku Bayramı 2
2002 Korku Görsel Efekt 4.1 28,784

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 46,292

South Park - Sinema Filmi
1999 Animasyon Çeşitli
Görsel Efekt
7.8 170,516

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 24,261

Derinlikte Dehşet
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 27,923
1997 Biyografi Görsel Efekt 7.0 22,383

Çılgın Ve Vahşi
1997 Komedi Görsel Efekt 5.1 19,083

Evrenin Sırrı
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 27,480

Bordello'nun Kanı
1996 Korku Görsel Efekt 5.3 10,743
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017