Giriş Kayıt
Karl Formander

Karl Formander


Görsel Efekt, Animasyon

Karl Formander, görsel efekt, animasyon. Bordello'nun Kanı (1996), South Park - Sinema Filmi (1999), (2006) Göl Evi (2006), (1997) Kundun (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 277,414

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 793,619

Tinker Bell ve Korsan Peri
2014 Animasyon Görsel Efekt 6.6 9,124

Sihirli Balerin
2013 Animasyon Animasyon 5.4 811
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 956,424

Müzede Bir Gece
2006 Macera Görsel Efekt 6.4 258,618

Hayale Yolculuk
2006 Macera Görsel Efekt 6.3 20,473

Göl Evi
2006 Dram Görsel Efekt 6.8 121,238

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 134,429

Maske 2
2005 Macera Görsel Efekt 2.2 44,591

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 280,608

Xxx 2
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 58,870

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 193,835

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 357,561

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Görsel Efekt 5.7 26,909
2003 Aksiyon Görsel Efekt    

8 Çılgın Gece
2002 Animasyon Görsel Efekt 5.3 19,038
2002 Dram Görsel Efekt    

Korku Bayramı 2
2002 Korku Görsel Efekt 4.1 29,183

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 46,670

South Park - Sinema Filmi
1999 Animasyon Çeşitli
Görsel Efekt
7.8 171,817

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 24,300

Derinlikte Dehşet
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 28,140
1997 Biyografi Görsel Efekt 7.0 22,383

Çılgın Ve Vahşi
1997 Komedi Görsel Efekt 5.1 19,426

Evrenin Sırrı
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 27,693

Bordello'nun Kanı
1996 Korku Görsel Efekt 5.3 11,243
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017