Giriş Kayıt
Karl Formander

Karl Formander


Görsel Efekt, Animasyon

Karl Formander, görsel efekt, animasyon. Bordello'nun Kanı (1996), South Park - Sinema Filmi (1999), (2006) Göl Evi (2006), (1997) Kundun (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 331,734

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 379,269

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 843,294

Tinker Bell ve Korsan Peri
2014 Animasyon Görsel Efekt 6.6 9,124

Sihirli Balerin
2013 Animasyon Animasyon 5.5 930
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 987,745

Müzede Bir Gece
2006 Macera Görsel Efekt 6.4 268,531

Hayale Yolculuk
2006 Macera Görsel Efekt 6.3 20,473

Göl Evi
2006 Dram Görsel Efekt 6.8 124,283

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 137,730

Maske 2
2005 Macera Görsel Efekt 2.2 46,309

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 286,881

Xxx 2
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 60,581

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 197,772

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 367,340

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Görsel Efekt 5.7 28,168
2003 Aksiyon Görsel Efekt    

8 Çılgın Gece
2002 Animasyon Görsel Efekt 5.3 19,481
2002 Dram Görsel Efekt 5.5 8,239

Korku Bayramı 2
2002 Komedi Görsel Efekt 4.1 30,388

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 47,799

South Park - Sinema Filmi
1999 Animasyon Çeşitli
Görsel Efekt
7.8 175,600

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 24,976

Derinlikte Dehşet
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 28,928
1997 Biyografi Görsel Efekt 7.0 23,241

Çılgın Ve Vahşi
1997 Komedi Görsel Efekt 5.1 20,037

Evrenin Sırrı
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 28,446

Bordello'nun Kanı
1996 Korku Görsel Efekt 5.3 11,584
Dizi Altyazıları
Westworld (17,123) La casa de papel (3,843) Supernatural (3,355) Into the Badlands (2,350) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,177) Krypton (2,156) Gotham (2,136) The Big Bang Theory (1,712) Arrow (1,708) Lucifer (1,632)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018