Giriş Kayıt
Karl Formander

Karl Formander


Görsel Efekt, Animasyon

Karl Formander, görsel efekt, animasyon. Bordello'nun Kanı (1996), South Park - Sinema Filmi (1999), (2006) Göl Evi (2006), (1997) Kundun (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 736,194

Tinker Bell ve Korsan Peri
2014 Animasyon Görsel Efekt 6.6 9,124

Sihirli Balerin
2013 Animasyon Animasyon 5.4 811
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 926,123

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 248,228

Hayale Yolculuk
2006 Macera Görsel Efekt 6.3 19,823

Göl Evi
2006 Dram Görsel Efekt 6.8 118,048

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 131,003

Maske 2
2005 Macera Görsel Efekt 2.2 42,655

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 274,912

Xxx 2
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 55,325

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 189,605

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 346,996

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Görsel Efekt 5.7 25,670
2003 Aksiyon Görsel Efekt    

8 Çılgın Gece
2002 Animasyon Görsel Efekt 5.4 18,505
2002 Dram Görsel Efekt    

Korku Bayramı 2
2002 Korku Görsel Efekt 4.1 27,878

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 45,489

South Park - Sinema Filmi
1999 Animasyon Çeşitli
Görsel Efekt
7.8 167,544

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 23,752

Derinlikte Dehşet
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 27,361
1997 Biyografi Görsel Efekt 7.0 22,191

Çılgın Ve Vahşi
1997 Komedi Görsel Efekt 5.0 18,622

Evrenin Sırrı
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 26,821

Bordello'nun Kanı
1996 Korku Görsel Efekt 5.3 10,743
Dizi Altyazıları
The Flash (5,163) Black Sails (4,448) Into the Badlands (3,970) Iron Fist (2,764) Vikings (1,876) Legion (1,621) Game of Thrones (1,400) Billions (1,357) Arrow (1,325) The 100 (1,283)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017