Giriş Kayıt
Anthony Forma

Anthony Forma


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Anthony Forma, görüntü yönetmeni, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Kameraman 7.8 109
2010 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.2 94
2005 Belgesel Kameraman    
2002 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.3 68
1980 Belgesel Görüntü Yönetmeni 5.6 18
Dizi Altyazıları
Fargo (5,807) Arrow (5,231) The Flash (4,452) American Gods (4,068) The 100 (3,952) 12 Monkeys (3,054) Better Call Saul (2,936) Supernatural (2,631) Game of Thrones (2,565) Lucifer (2,498)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017