Giriş Kayıt
Pierre Forget

Pierre Forget (64)


Oyuncu

Pierre Forget, 29 Ocak 1929 Imphy, Nièvre, Fransa doğumlu oyuncu. (1993) Üç Renk: Mavi (1993), (1988) Kayboluş (1988), (1976) Eti senin, kemigi benim (1976), (1973) Baş Belası (1973) gibi yapımlarla biliniyor.26 Ağustos 1993 tarihinde (64 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 29 Ocak 1929
Ölüm Tarihi: 26 Ağustos 1993
Doğum Yeri: Imphy, Nièvre, Fransa
Diğer Bir İsmi: P. Forget
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Üç Renk: Mavi
1993 64 Dram Oyuncu 8.0 66,988

Kayboluş
1988 59 Gizem Oyuncu 7.8 25,576
1988 59 Dram Oyuncu 7.2 32
1987 58 Dram Oyuncu 5.6 51

Alabalık
1982 53 Dram Oyuncu 6.3 383

Bütün Bir Gece
1982 53 Dram Oyuncu 7.1 342

Profesyonel
1981 52 Aksiyon Oyuncu 7.7 9,577
1981 52 Suç Oyuncu 7.1 1,119
1978 49 Dram Oyuncu 7.0 668
1977 48 Oyuncu    
1977 48 Komedi Oyuncu 6.4 50

Bitmeyen Kin
1976 47 Suç Oyuncu 6.7 945

Eti senin, kemigi benim
1976 47 Komedi Oyuncu 7.3 7,078
1976 47 Dram Oyuncu 6.5 140
1975 46 Dram Oyuncu 6.5 140
1975 46 Komedi Oyuncu 6.8 1,067
1975 46 Komedi Oyuncu 6.8 471

Şölen Başlasın
1975 46 Dram Oyuncu 7.2 920
1974 45 Fantastik Oyuncu 5.2 17
1973 44 Dram Oyuncu 6.9 429

Baş Belası
1973 44 Komedi Oyuncu 7.2 2,127
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017