Giriş Kayıt
Constance Ford

Constance Ford (69)


Oyuncu

Constance Ford, 01 Temmuz 1923 The Bronx, New York, ABD doğumlu oyuncu. Yaz Âşıkları (1959), All Fall Down (1962), Son Av (1956), Rome Adventure (1962) gibi yapımlarla biliniyor.26 Şubat 1993 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Temmuz 1923
Ölüm Tarihi: 26 Şubat 1993
Doğum Yeri: The Bronx, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Connie Ford
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yüzde 99 Ölüm
1974 51 Aksiyon Oyuncu 5.6 519
1963 40 Dram Oyuncu 5.1 532
1963 Dram Oyuncu    
1962 39 Dram Oyuncu 6.9 1,374
1962 39 Gerilim Oyuncu 5.8 570
1962 39 Dram Oyuncu 6.5 924
1960 37 Dram Oyuncu 7.5 2,278
1960 Suç Oyuncu 8.4 841

Yaz Âşıkları
1959 36 Dram Oyuncu 7.0 2,306
1959 Komedi Oyuncu    
1958 Dram Oyuncu    
1958 Dram Oyuncu    
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,528
1957 34 Western Oyuncu 5.8 240

Son Av
1956 33 Western Oyuncu 7.0 1,020
1955 Komedi Oyuncu 8.6 1,029
1955 Suç Oyuncu 8.6 10,805
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,701
1955 Dram Oyuncu    
1955 Dram Oyuncu    
1948 Dram Oyuncu 8.0 163
Film Altyazıları
Baywatch (12,644) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,992) 6 Days (2,928) Dangal (2,604) Dunkirk (1,929) Lady Macbeth (1,390) King Arthur: Legend of the Sword (1,324) Security (1,279) Wakefield (1,129) Alien: Covenant (1,097)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,509) Rick and Morty (4,970) The Defenders (3,663) The Strain (3,366) Suits (2,176) Preacher (1,794) Mr. Mercedes (1,526) The Last Ship (1,470) Fargo (1,434) The Sinner (1,239)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017