Giriş Kayıt
Tracey Forbes

Tracey Forbes


Senarist, Yapımcı

Toronto, Ontario, Canada, Toronto, Ontario, Kanada doğumlu senarist, yapımcı. Cracked (2013), Spider-Man (2003), ReGenesis (2004), (1996) Vampir Avcısı Buffy (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Toronto, Ontario, Canada
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Yapımcı
Senarist
7.1 1,464
2010 Suç Yapımcı
Senarist
7.1 412
2008 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.8 15,223
2004 Dram Senarist
Çeşitli
8.0 2,788
2003 Macera Senarist 7.2 3,136
1999 Aksiyon Senarist 6.4 1,724

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Senarist 8.2 113,000
Dizi Altyazıları
Westworld (6,821) The 100 (3,202) The Expanse (2,641) La casa de papel (1,953) The Crossing (1,659) Colony (1,502) 12 Monkeys (1,206) Genius (1,056) Into the Badlands (1,037) Vikings (1,034)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018