Giriş Kayıt
Tracey Forbes

Tracey Forbes


Senarist, Yapımcı

Toronto, Ontario, Canada, Toronto, Ontario, Kanada doğumlu senarist, yapımcı.

Gerçek İsmi: Toronto, Ontario, Canada
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Yapımcı
Senarist
7.1 1,464
2010 Suç Yapımcı
Senarist
7.1 412
2008 Dram Senarist
Çeşitli
   
2008 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.8 14,741
2003 Macera Senarist 7.2 3,136
2002 Aksiyon Senarist    

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Senarist 8.2 107,223
Film Altyazıları
Kidnap (5,952) Beauty and the Beast (5,273) T2 Trainspotting (2,846) The Fate of the Furious (2,675) Contratiempo (2,002) The Boss Baby (1,972) Dangal (1,677) The Shack (1,625) Redivider (1,502) The Great Wall (1,376)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,459) Better Call Saul (5,662) Supernatural (5,469) Lucifer (5,242) The Flash (4,728) Twin Peaks (3,972) Into the Badlands (3,797) Fargo (3,769) Gotham (2,928) 12 Monkeys (2,733)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017