Giriş Kayıt
Edwina Follows

Edwina Follows (55)


Senarist, Yönetmen Asistanı, Oyuncu, Yapımcı

Edwina Dawn Follows, 11 Nisan 1961 Kanada doğumlu senarist, yönetmen asistanı, oyuncu, yapımcı. BeastMaster (2002) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Edwina Dawn Follows
Doğum Tarihi: 11 Nisan 1961
Doğum Yeri: Kanada
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Suç Yapımcı 7.6 41
2003 Animasyon Senarist    
2002 Aksiyon Senarist    

Gizem Avcısı
1999 Fantastik Senarist 6.5 4,476

İstila
1983 22 Korku Yönetmen Asistanı
Oyuncu
5.5 1,972
1983 22 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 13,028
1982 21 Korku Çeşitli 4.4 1,136
1979 Macera Oyuncu 7.8 647
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,441) Assassin's Creed (8,328) Doctor Strange (4,573) Allied (3,987) Moana (2,722) Forushande (2,489) Arrival (2,375) Split (2,356) Lion (1,982) Hacksaw Ridge (1,629)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,130) The Flash (4,332) Vikings (3,680) Supernatural (3,015) Blindspot (2,507) Suits (2,293) Sherlock (2,181) The Big Bang Theory (1,787) The Expanse (1,606) The Vampire Diaries (1,489)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017