Giriş Kayıt
Edward Folger

Edward Folger


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Edward Folger, yönetmen asistanı, yapımcı. Parıltılı Gözler (1967), Nice Dreams (1981), Taking Off (1971), Yasak Aşk (1968) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ed Folger
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Amerikalı Kuzenim
1985 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.4 462
1981 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 5,848
1976 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 1,554

Yıl 01
1973 Komedi Çeşitli 6.0 318
1971 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 3,112
1971 Dram Yapımcı 6.8 42,791
1970 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 383

Yasak Aşk
1968 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 2,364
1967 Komedi Çeşitli 7.0 5,032

Parıltılı Gözler
1967 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 5,346

Bebekler Vadisi
1967 Dram Çeşitli 5.9 6,164
1967 Komedi Çeşitli 7.3 3,709
1966 Dram Çeşitli 6.5 240
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,542) Den of Thieves (3,009) Maze Runner: The Death Cure (2,681) Hostiles (2,074) Winchester (1,827) A martfüi rém (1,767) Bleeding Steel (1,642) 12 Strong (1,485) The Commuter (1,332) Submergence (676)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,132) La casa de papel (8,090) The Big Bang Theory (3,656) Supernatural (3,122) Gotham (3,117) The Terror (2,942) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,861) Arrow (2,169) Fear the Walking Dead (1,620) Vikings (1,527)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018