Giriş Kayıt
Clarence Fok Yiu-leung

Clarence Fok Yiu-leung


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

Clarence Fok Yiu-leung, yönetmen, yapımcı, oyuncu. Te shu shen fen (2013), Maymun Kral (2014), Chik loh go yeung (1992), Xiao shi dai (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Clarence Fok | Yiu Leung Fok | Clarence Ford | Huo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maymun Kral
2014 Aksiyon Yapımcı 4.8 3,360
2013 Aksiyon Yönetmen 5.5 3,055
2013 Dram Yapımcı 3.4 770
2013 Dram Yapımcı 2.9 1,809
2013 Dram Yönetmen 4.4 171
2006 Korku 4.7 245
2006 Komedi Yönetmen 3.5 80
2006 Komedi Yönetmen 4.2 52
2005 Yönetmen    
2001 Yönetmen 4.5 185
2000 Dram Yönetmen 8.0 9
1999 Gerilim Yönetmen 6.6 238
1998 Aksiyon Yönetmen 4.6 151
1998 Yönetmen 5.6 69
1994 Aksiyon Yönetmen 6.0 112
1992 Aksiyon Yönetmen 6.0 1,813
1992 Aksiyon Yönetmen 6.4 120
1990 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
5.6 314
1989 Aksiyon Yönetmen 6.6 633

Ejder Gücü
1987 Aksiyon Oyuncu 7.2 7,011

Tanrının Zırhı
1986 Aksiyon Oyuncu 7.1 12,058
1983 Yönetmen 6.7 29
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,403) Rick and Morty (4,224) The Defenders (3,272) The Strain (2,925) Suits (1,857) Mr. Mercedes (1,290) The Sinner (1,110) Fargo (1,063) The Last Ship (1,000) Breaking Bad (958)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017