Giriş Kayıt
Gary Fluxgold

Gary Fluxgold


Editör, Editör

Gary Fluxgold, editör, editör. Chicago (2002), Varoluş (1999), Çılgınlığın Ötesinde (1994), Aşka Davet (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Editorial Department 7.9 10,325
2011 Suç Editör 5.5 1,028
2009 Komedi Editör 4.2 192
2008 Komedi Editorial Department 6.7 21,399

Kuralsızlar
2006 Dram Editorial Department 6.7 23,116

Bay Mükemmel
2005 Komedi Editorial Department 5.5 25,509

Aşka Davet
2004 Komedi Editorial Department 6.1 38,823
2002 Komedi Editorial Department 7.2 191,181
2002 Gerilim Editorial Department 5.0 508
2001 Dram Editorial Department 4.9 575
2000 Dram Editorial Department 6.0 1,487

Varoluş
1999 Korku Editorial Department 6.8 84,106
1999 Suç Editorial Department 6.1 4,660
1999 Komedi Editorial Department 6.0 26,128
1998 Komedi Editorial Department 6.6 1,607
1997 Komedi Editorial Department 7.2 2,570
1996 Komedi Editorial Department 6.8 7,134

Beynimdeki Düşman
1995 Aksiyon Editorial Department 5.6 60,041

Çılgınlığın Ötesinde
1994 Korku Editorial Department 7.2 49,342
1993 Dram Editorial Department 6.8 6,854
Dizi Altyazıları
Westworld (17,361) La casa de papel (8,185) The Terror (2,853) The Big Bang Theory (2,628) The Flash (2,527) Supernatural (2,306) Fear the Walking Dead (2,081) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,039) Legion (2,032) Gotham (1,932)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018