Giriş Kayıt
Gary Fluxgold

Gary Fluxgold


Editör, Editör

Gary Fluxgold, editör, editör. Chicago (2002), Varoluş (1999), Çılgınlığın Ötesinde (1994), Aşka Davet (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Editorial Department 7.9 7,476
2011 Suç Editör    
2009 Komedi Editör 4.2 192
2008 Komedi Editorial Department 6.7 21,199

Kuralsızlar
2006 Dram Editorial Department 6.7 22,594

Bay Mükemmel
2005 Komedi Editorial Department 5.5 24,769

Aşka Davet
2004 Komedi Editorial Department 6.1 37,638
2002 Komedi Editorial Department 7.2 183,796
2002 Gerilim Editorial Department 5.0 508
2001 Dram Editorial Department 4.9 575
2000 Dram Editorial Department 6.0 1,487

Varoluş
1999 Korku Editorial Department 6.8 81,600
1999 Suç Editorial Department 6.1 4,660
1999 Komedi Editorial Department 6.0 24,996
1998 Komedi Editorial Department 6.6 1,607
1997 Komedi Editorial Department 7.2 2,570
1996 Komedi Editorial Department 6.8 7,134

Beynimdeki Düşman
1995 Aksiyon Editorial Department 5.6 58,603

Çılgınlığın Ötesinde
1994 Korku Editorial Department 7.2 47,051
1993 Dram Editorial Department 6.8 6,854
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017