Giriş Kayıt
Ayanna Floyd

Ayanna Floyd


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Ayanna Floyd, senarist, yapımcı, yönetmen. Private Practice (2007), Medical Investigation (2004), (2015) Empire (2015), (2013) Hit the Floor (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ayanna A. Floyd
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapımcı
Senarist
7.8 30,086
2013 Dram Yapımcı
Senarist
7.1 1,846
2013 Suç Yapımcı 8.6 172,075
2011 Aksiyon Yapımcı 7.2 76,825
2007 Komedi Çeşitli
Yapımcı
Senarist
6.6 19,154
2004 Dram Senarist 7.1 776
2002 Suç Senarist    
2000 Dram Yönetmen
Senarist
   
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,379) Split (5,068) Rogue One (4,806) Hidden Figures (3,752) Assassin's Creed (3,147) Paterson (2,889) Patriots Day (2,455) Allied (1,894) Brimstone (1,616) Passengers (1,292)
Dizi Altyazıları
Legion (8,374) Arrow (4,968) The Flash (4,860) The Expanse (2,645) Legends of Tomorrow (2,471) The Blacklist (2,014) The 100 (1,927) Colony (1,826) Designated Survivor (1,724) Vikings (1,719)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017