Giriş Kayıt
Ayanna Floyd

Ayanna Floyd


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Ayanna Floyd, senarist, yapımcı, yönetmen. Private Practice (2007), Medical Investigation (2004), (2015) Empire (2015), (2013) Hit the Floor (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ayanna A. Floyd
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapımcı
Senarist
7.7 32,396
2013 Dram Yapımcı
Senarist
7.2 2,005
2013 Suç Yapımcı 8.6 184,884
2011 Aksiyon Yapımcı 7.2 79,294
2007 Komedi Çeşitli
Yapımcı
Senarist
6.6 19,756
2004 Dram Senarist 7.1 776
2002 Suç Senarist    
2000 Dram Yönetmen
Senarist
   
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,725) Blade Runner 2049 (3,502) Jigsaw (2,632) Last Flag Flying (2,430) The Man from Earth: Holocene (2,406) Geostorm (2,370) The Open House (1,343) Dunkirk (1,177) The Foreigner (1,044) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,091) Black Mirror (5,621) Supernatural (4,707) The Big Bang Theory (4,045) Shameless (2,639) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,568) The Blacklist (2,214) The Flash (1,911) The X Files (1,891) Knightfall (1,477)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018