Giriş Kayıt
Ayanna Floyd

Ayanna Floyd


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Ayanna Floyd, senarist, yapımcı, yönetmen. Private Practice (2007), The Chi (2018), Medical Investigation (2004), (2015) Empire (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ayanna A. Floyd
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Senarist 7.2 1,760
2015 Dram Yapımcı
Senarist
7.7 32,896
2013 Dram Yapımcı
Senarist
7.2 2,028
2013 Suç Yapımcı 8.6 188,337
2011 Aksiyon Yapımcı 7.2 79,900
2007 Komedi Çeşitli
Yapımcı
Senarist
6.6 19,921
2004 Dram Senarist 7.1 776
2002 Suç Senarist    
2000 Dram Yönetmen
Senarist
   
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,990) Den of Thieves (2,914) Maze Runner: The Death Cure (2,698) Winchester (2,445) Hostiles (2,222) 12 Strong (1,770) A martfüi rém (1,633) The Commuter (1,301) Submergence (1,168) Bleeding Steel (1,161)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,181) Supernatural (4,585) The Big Bang Theory (3,227) Gotham (2,729) The Terror (2,678) Arrow (2,273) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,228) The Flash (1,884) Krypton (1,646) Legion (1,635)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018