Giriş Kayıt
Ayanna Floyd

Ayanna Floyd


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Ayanna Floyd, senarist, yapımcı, yönetmen. Private Practice (2007), Medical Investigation (2004), (2015) Empire (2015), (2013) Hit the Floor (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ayanna A. Floyd
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapımcı
Senarist
7.8 29,813
2013 Dram Yapımcı
Senarist
7.1 1,826
2013 Suç Yapımcı 8.6 170,596
2011 Aksiyon Yapımcı 7.2 76,438
2007 Komedi Çeşitli
Yapımcı
Senarist
6.6 19,079
2004 Dram Senarist 7.1 776
2002 Suç Senarist    
2000 Dram Yönetmen
Senarist
   
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,016) Assassin's Creed (9,009) Doctor Strange (5,399) Allied (4,436) Passengers (3,675) Moana (3,092) Arrival (2,888) Forushande (2,704) Split (2,517) Lion (2,246)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,908) The Flash (6,804) Vikings (4,464) Supernatural (3,320) Suits (3,169) Blindspot (3,090) Arrow (3,089) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,892) Sherlock (2,678) Black Sails (2,320)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017