Giriş Kayıt
Ayanna Floyd

Ayanna Floyd


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Ayanna Floyd, senarist, yapımcı, yönetmen. Private Practice (2007), Medical Investigation (2004), (2015) Empire (2015), (2013) Hit the Floor (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ayanna A. Floyd
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapımcı
Senarist
7.7 31,834
2013 Dram Yapımcı
Senarist
7.2 1,974
2013 Suç Yapımcı 8.6 181,143
2011 Aksiyon Yapımcı 7.2 78,659
2007 Komedi Çeşitli
Yapımcı
Senarist
6.6 19,583
2004 Dram Senarist 7.1 776
2002 Suç Senarist    
2000 Dram Yönetmen
Senarist
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017