Giriş Kayıt
Thomas Floutz

Thomas Floutz


Makyaj, Özel Efekt, Görsel Efekt

Thomas Floutz, makyaj, Özel efekt, görsel efekt. Karanlıklar Ülkesi (2003), Acil Arama (2013), Ölümcül Dövüş (1995), Fanatik (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thomas Flountz | Thomas W. Floutz | Thom Floutz |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Makyaj 8.3 3,295
2016 Dram Makyaj 8.3 15,402

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Makyaj 6.6 509,102
2016 Komedi Makyaj 6.9 5,971
2016 Dram Makyaj 6.9 2,422
2015 Aksiyon Makyaj 6.3 34,728

Şeytanın Gecesi
2015 Korku Makyaj 4.6 4,069

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3
2015 Korku Makyaj 6.1 68,691
2015 Dram Makyaj 7.9 7,347

Cinayetten Paçayı Sıyırmak
2014 Suç Makyaj 8.2 83,532

Acil Arama
2013 Suç Makyaj 6.7 96,739
2013 Aksiyon Makyaj 5.2 4,973

Koleksiyoncu 2
2012 Korku Makyaj 6.1 39,010

Yenilmezler
2012 Aksiyon Makyaj 8.1 1,073,261
2012 Dram Makyaj 7.8 58,381
2011 Komedi Makyaj 7.7 7

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Makyaj 7.8 565,547
2011 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.0 594,811
2011 Aksiyon Makyaj 6.1 209,004

Vay Anam Vay: Babasının Oğlu
2011 Komedi Makyaj 4.4 21,614

Ajan Salt
2010 Aksiyon Makyaj 6.4 261,731
2010 Aksiyon Makyaj 5.5 37,590

Cleveland Ateşi
2010 Komedi Makyaj 7.2 10,687

Kayıp Ada
2009 Macera Makyaj 5.4 55,148
2009 Oyuncu 8.0 2,084

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Makyaj 7.0 222,851
2008 Dram Makyaj 7.9 211,454

Ölümün Sesi
2008 Korku Makyaj 4.0 28,038

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Makyaj 5.6 225,198

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Makyaj 6.2 420,282
2007 Komedi Makyaj
Çeşitli
6.6 19,654

Av
2006 Korku Makyaj 5.7 8,968

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 Aksiyon Özel Efekt
Makyaj
6.7 170,864

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Makyaj 6.7 418,603
2006 Suç Makyaj 8.7 550,926

Mağara
2005 Aksiyon Makyaj 5.1 30,547
2005 Korku Makyaj 4.9 381

Zehir
2005 Gerilim Özel Efekt 4.7 8,379
2005 Komedi Makyaj 7.9 122,280

Kriminal
2005 Suç Makyaj 8.1 122,614

Lanet
2005 Komedi Makyaj 5.0 27,539
2005 Dram Makyaj 7.7 183,602

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 Animasyon Makyaj 7.0 64,703
2004 Aksiyon Özel Efekt 5.9 144,699
2004 Aksiyon Makyaj
Çeşitli
6.8 263,591

Karanlıklar Ülkesi
2003 Aksiyon Özel Efekt
Makyaj
7.0 226,844

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Makyaj 7.9 96,063

Nip/Tuck 1
2003 Dram Makyaj 7.7 48,919

Günaha Tapanlar
2002 Fantastik Özel Efekt
Çeşitli
   

Korku Bayramı 2
2002 Komedi Makyaj 4.1 29,608

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Makyaj 6.7 172,839

Sonsuz Aşk
2002 Dram Makyaj 6.1 33,286
2001 Korku Makyaj    
2001 Komedi Makyaj 6.7 1,306
2001 Dram Makyaj 8.7 101,080
2001 Animasyon Makyaj 4.7 14,983

Görev Mars
2000 Macera Makyaj 5.6 63,906

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Makyaj 6.1 262,396
2000 Korku Makyaj 4.8 15,388

John Malkovich Olmak
1999 Komedi Makyaj 7.8 271,864
1998 Dram Özel Efekt 7.1 62,537
1998 Aksiyon Özel Efekt
Makyaj
5.3 161,123

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Makyaj 7.2 236,806

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Sanat Bölümü
Makyaj
7.3 304,073

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Makyaj 6.7 82,082

Fanatik
1996 Dram Makyaj 5.8 39,011

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Özel Efekt
Çeşitli
7.0 464,456

Görevimiz Tehlike
1996 Aksiyon Makyaj 7.1 325,842
1996 Korku Özel Efekt 5.1 15,761

Yedi
1995 Suç Özel Efekt 8.6 1,147,518

Ölümcül Dövüş
1995 Aksiyon Makyaj 5.8 87,576

Şeytan'ın Şovalyesi
1995 Komedi Özel Efekt 6.7 17,900

Noel Baba
1994 Komedi Makyaj 6.4 72,803

Bebek Firarda
1994 Macera Makyaj 6.0 37,000
1993 Komedi Çeşitli 5.1 3,064

Sıkı Atışlar 2
1993 Aksiyon Makyaj 6.6 72,652
1993 Dram Makyaj    

İçimizdeki Şeytan
1992 Suç Makyaj 6.0 10,141
1991 Dram Makyaj 6.2 505

Puppet Master 3
1991 Fantastik Makyaj    
1991 Korku Özel Efekt 6.4 2,393

Küçük Tokyo Harekatı
1991 Aksiyon Makyaj 6.1 13,210
1990 Macera Özel Efekt 5.3 2,617

Hayalet Avcıları 2
1989 Komedi Görsel Efekt 6.5 154,177

Elm Sokağında Kabus 5: Hayal Çocuk
1989 Fantastik Özel Efekt 5.1 32,965

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Makyaj 8.0 17,103
1988 Korku Özel Efekt 4.3 332

Küçük Canavarlar 2
1988 Komedi Özel Efekt 4.3 3,477
1988 Korku Makyaj 6.4 25,363
1988 Korku Özel Efekt 4.7 409

Beter Böcek
1988 Komedi Makyaj 7.5 210,038
1987 Korku Makyaj 3.2 416
1987 Korku Makyaj 5.2 868
1987 Gizem Özel Efekt 6.2 302
1986 Korku Özel Efekt 6.7 17,057

13. Cuma 6. Bölüm : Jason Yaşıyor
1986 Korku Özel Efekt 5.9 29,066

Mahluklar
1986 Aksiyon Makyaj 6.0 25,818
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,816) Dunkirk (3,947) Stronger (2,754) It (2,186) Mother! (1,479) American Made (1,428) Kingsman: The Golden Circle (1,343) Loving Vincent (1,334) Flatliners (643) The Foreigner (641)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,433) Shameless (6,112) Mr. Robot (4,922) Game of Thrones (3,205) Peaky Blinders (2,139) Manhunt: Unabomber (2,073) Lucifer (1,683) Designated Survivor (1,547) Supernatural (1,385) The Big Bang Theory (1,099)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017