Giriş Kayıt
Thomas Floutz

Thomas Floutz


Makyaj, Özel Efekt, Görsel Efekt

Thomas Floutz, makyaj, Özel efekt, görsel efekt. Karanlıklar Ülkesi (2003), Acil Arama (2013), Ölümcül Dövüş (1995), Fanatik (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thomas Flountz | Thomas W. Floutz | Thom Floutz |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Makyaj 7.9 1,288
2016 Dram Makyaj 8.3 14,961

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Makyaj 6.6 499,182
2016 Komedi Makyaj 7.0 5,875
2016 Dram Makyaj 6.9 2,422
2015 Aksiyon Makyaj 6.3 34,048

Şeytanın Gecesi
2015 Korku Makyaj 4.6 4,069

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3
2015 Korku Makyaj 6.1 67,716
2015 Dram Makyaj 7.9 6,837

Cinayetten Paçayı Sıyırmak
2014 Suç Makyaj 8.2 81,249

Acil Arama
2013 Suç Makyaj 6.7 95,919
2013 Aksiyon Makyaj 5.2 4,908

Koleksiyoncu 2
2012 Korku Makyaj 6.1 38,778

Yenilmezler
2012 Aksiyon Makyaj 8.1 1,066,436
2012 Dram Makyaj 7.8 57,859
2011 Komedi Makyaj 7.7 7

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Makyaj 7.8 562,578
2011 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.0 587,235
2011 Aksiyon Makyaj 6.1 208,148

Vay Anam Vay: Babasının Oğlu
2011 Komedi Makyaj 4.4 20,080

Ajan Salt
2010 Aksiyon Makyaj 6.4 260,352
2010 Aksiyon Makyaj 5.5 37,590

Cleveland Ateşi
2010 Komedi Makyaj 7.2 10,649

Kayıp Ada
2009 Macera Makyaj 5.4 54,941
2009 Oyuncu 8.0 2,084

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Makyaj 7.0 221,737
2008 Dram Makyaj 7.9 210,870

Ölümün Sesi
2008 Korku Makyaj 3.9 27,323

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Makyaj 5.6 224,100

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Makyaj 6.2 417,715
2007 Komedi Makyaj
Çeşitli
6.6 19,573

Av
2006 Korku Makyaj 5.7 8,968

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 Aksiyon Özel Efekt
Makyaj
6.7 170,047

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Makyaj 6.7 416,262
2006 Suç Makyaj 8.7 547,105

Mağara
2005 Aksiyon Makyaj 5.1 30,369
2005 Korku Makyaj 4.9 381

Zehir
2005 Gerilim Özel Efekt 4.7 8,379
2005 Komedi Makyaj 7.9 121,803
2005 Suç Makyaj 8.1 121,565

Lanet
2005 Komedi Makyaj 5.0 27,412
2005 Dram Makyaj 7.7 181,724

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 Animasyon Makyaj 7.0 64,265
2004 Aksiyon Özel Efekt 5.9 143,817
2004 Aksiyon Makyaj
Çeşitli
6.8 262,181

Karanlıklar Ülkesi
2003 Aksiyon Özel Efekt
Makyaj
7.0 225,656

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Makyaj 7.9 95,264

Nip/Tuck 1
2003 Dram Makyaj 7.7 48,819

Günaha Tapanlar
2002 Fantastik Özel Efekt
Çeşitli
   

Korku Bayramı 2
2002 Korku Makyaj 4.1 29,214

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Makyaj 6.7 171,742

Sonsuz Aşk
2002 Dram Makyaj 6.1 33,006
2001 Korku Makyaj    
2001 Komedi Makyaj 6.7 1,306
2001 Dram Makyaj 8.7 100,266
2001 Animasyon Makyaj 4.7 14,983

Görev Mars
2000 Macera Makyaj 5.6 63,626

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Makyaj 6.1 261,000
2000 Korku Makyaj 4.8 15,238

John Malkovich Olmak
1999 Komedi Makyaj 7.8 270,596
1998 Dram Özel Efekt 7.1 62,126
1998 Aksiyon Özel Efekt
Makyaj
5.3 160,346

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Makyaj 7.2 235,644

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Sanat Bölümü
Makyaj
7.3 302,619

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Makyaj 6.7 81,640

Fanatik
1996 Dram Makyaj 5.8 39,011

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Özel Efekt
Çeşitli
7.0 462,143

Görevimiz Tehlike
1996 Aksiyon Makyaj 7.1 323,969
1996 Korku Özel Efekt 5.1 15,621

Yedi
1995 Suç Özel Efekt 8.6 1,138,395

Ölümcül Dövüş
1995 Aksiyon Makyaj 5.8 87,140

Şeytan'ın Şovalyesi
1995 Komedi Özel Efekt 6.7 17,805

Noel Baba
1994 Komedi Makyaj 6.4 72,129

Bebek Firarda
1994 Macera Makyaj 6.0 36,726
1993 Komedi Çeşitli 5.1 3,064

Sıkı Atışlar 2
1993 Aksiyon Makyaj 6.6 72,393
1993 Dram Makyaj    

İçimizdeki Şeytan
1992 Suç Makyaj 6.0 10,141
1991 Dram Makyaj 6.2 505

Puppet Master 3
1991 Fantastik Makyaj    
1991 Korku Özel Efekt 6.4 2,393

Küçük Tokyo Harekatı
1991 Aksiyon Makyaj 6.1 13,210
1990 Macera Özel Efekt 5.3 2,617

Hayalet Avcıları 2
1989 Komedi Görsel Efekt 6.5 153,006

Elm Sokağında Kabus 5: Hayal Çocuk
1989 Korku Özel Efekt 5.1 32,669

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Makyaj 8.0 16,943
1988 Korku Özel Efekt 4.3 332

Küçük Canavarlar 2
1988 Komedi Özel Efekt 4.2 3,200
1988 Korku Makyaj 6.4 25,061
1988 Korku Özel Efekt 4.7 409

Beter Böcek
1988 Komedi Makyaj 7.5 207,766
1987 Korku Makyaj 3.2 416
1987 Korku Makyaj 5.2 868
1987 Gizem Özel Efekt 6.2 302
1986 Korku Özel Efekt 6.7 16,753

13. Cuma 6. Bölüm : Jason Yaşıyor
1986 Korku Özel Efekt 5.9 28,605

Mahluklar
1986 Aksiyon Makyaj 6.0 25,619
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017