Giriş Kayıt
Thomas Floutz

Thomas Floutz


Makyaj, Özel Efekt, Görsel Efekt

Thomas Floutz, makyaj, Özel efekt, görsel efekt. Karanlıklar Ülkesi (2003), Acil Arama (2013), Ölümcül Dövüş (1995), Fanatik (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thomas Flountz | Thomas W. Floutz | Thom Floutz |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Makyaj 7.9 652
2016 Dram Makyaj 8.3 14,262

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Makyaj 6.6 491,894
2016 Komedi Makyaj 6.9 5,736
2016 Dram Makyaj 6.9 2,395
2015 Komedi Makyaj 6.3 33,062

Şeytanın Gecesi
2015 Korku Makyaj 4.6 4,069

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3
2015 Korku Makyaj 6.1 65,799
2015 Dram Makyaj 7.9 6,600

Cinayetten Paçayı Sıyırmak
2014 Suç Makyaj 8.2 78,993

Acil Arama
2013 Suç Makyaj 6.7 94,901
2013 Aksiyon Makyaj 5.2 4,880

Koleksiyoncu 2
2012 Korku Makyaj 6.1 38,411

Yenilmezler
2012 Aksiyon Makyaj 8.1 1,059,015
2012 Dram Makyaj 7.8 57,243
2011 Komedi Makyaj 7.7 7

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Makyaj 7.8 558,039
2011 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.0 581,475
2011 Aksiyon Makyaj 6.1 206,958

Vay Anam Vay: Babasının Oğlu
2011 Komedi Makyaj 4.4 20,080

Ajan Salt
2010 Aksiyon Makyaj 6.4 258,533
2010 Aksiyon Makyaj 5.5 37,590

Cleveland Ateşi
2010 Komedi Makyaj 7.2 10,600

Kayıp Ada
2009 Macera Makyaj 5.4 54,556
2009 Oyuncu    

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Makyaj 7.0 219,686
2008 Dram Makyaj 7.9 209,925

Ölümün Sesi
2008 Korku Makyaj 3.9 27,323

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Makyaj 5.6 222,628

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Makyaj 6.2 414,455
2007 Komedi Makyaj
Çeşitli
6.6 19,479

Av
2006 Korku Makyaj 5.7 8,968

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 Aksiyon Özel Efekt
Makyaj
6.7 168,808

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Makyaj 6.7 412,870
2006 Suç Makyaj 8.8 540,937
2005 Korku Makyaj 5.0 359

Mağara
2005 Aksiyon Makyaj 5.1 30,101

Zehir
2005 Gerilim Özel Efekt 4.7 8,379
2005 Komedi Makyaj 7.9 120,663

Lanet
2005 Komedi Makyaj 5.0 27,235

Grey's Anatomy
2005 Dram Makyaj 7.7 179,210
2005 Suç Makyaj 8.1 120,092

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 Animasyon Makyaj 7.0 63,593
2004 Aksiyon Özel Efekt 5.9 142,539
2004 Aksiyon Makyaj
Çeşitli
6.8 259,541

Karanlıklar Ülkesi
2003 Aksiyon Özel Efekt
Makyaj
7.0 224,028

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Makyaj 7.9 94,168

Nip/Tuck 1
2003 Dram Makyaj 7.7 48,644

Günaha Tapanlar
2002 Fantastik Özel Efekt
Çeşitli
   

Korku Bayramı 2
2002 Korku Makyaj 4.1 28,789

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Makyaj 6.7 170,170

Sonsuz Aşk
2002 Dram Makyaj 6.1 32,987
2001 Korku Makyaj    
2001 Komedi Makyaj 6.7 1,306
2001 Dram Makyaj 8.7 99,089
2001 Animasyon Makyaj 4.7 14,983

Görev Mars
2000 Macera Makyaj 5.6 63,197

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Makyaj 6.1 258,941
2000 Korku Makyaj 4.8 15,238

John Malkovich Olmak
1999 Komedi Makyaj 7.8 268,477
1998 Dram Özel Efekt 7.1 61,445
1998 Aksiyon Özel Efekt
Makyaj
5.3 159,286

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Makyaj 7.2 233,591

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Sanat Bölümü
Makyaj
7.3 300,319

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Makyaj 6.7 80,994

Fanatik
1996 Dram Makyaj 5.8 39,011

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Özel Efekt
Çeşitli
7.0 458,828

Görevimiz Tehlike
1996 Aksiyon Makyaj 7.1 321,275
1996 Korku Özel Efekt 5.1 14,810

Yedi
1995 Suç Özel Efekt 8.6 1,124,388

Ölümcül Dövüş
1995 Aksiyon Makyaj 5.8 86,493

Şeytan'ın Şovalyesi
1995 Komedi Özel Efekt 6.7 17,442

Noel Baba
1994 Komedi Makyaj 6.4 70,930

Bebek Firarda
1994 Macera Makyaj 6.0 36,291
1993 Komedi Çeşitli 5.1 3,064

Sıkı Atışlar 2
1993 Aksiyon Makyaj 6.6 71,808
1993 Dram Makyaj    

İçimizdeki Şeytan
1992 Suç Makyaj 6.0 10,141
1991 Dram Makyaj 6.2 505

Puppet Master 3
1991 Fantastik Makyaj    
1991 Korku Özel Efekt 6.4 2,393

Küçük Tokyo Harekatı
1991 Aksiyon Makyaj 6.1 13,210
1990 Macera Özel Efekt 5.3 2,617

Hayalet Avcıları 2
1989 Komedi Görsel Efekt 6.5 151,664

Elm Sokağında Kabus 5: Hayal Çocuk
1989 Korku Özel Efekt 5.1 31,396

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Makyaj 8.0 16,716
1988 Korku Özel Efekt 4.3 332

Küçük Canavarlar 2
1988 Komedi Özel Efekt 4.2 3,200
1988 Korku Makyaj 6.4 24,699
1988 Korku Özel Efekt 4.7 409

Beter Böcek
1988 Komedi Makyaj 7.5 205,318
1987 Korku Makyaj 3.2 416
1987 Korku Makyaj 5.2 868
1987 Gizem Özel Efekt 6.2 302

13. Cuma 6. Bölüm : Jason Yaşıyor
1986 Korku Özel Efekt 5.9 27,973
1986 Korku Özel Efekt 6.7 16,472

Mahluklar
1986 Aksiyon Makyaj 6.0 25,290
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017