Giriş Kayıt
Lucy Lee Flippin

Lucy Lee Flippin (73)


Oyuncu

Lucy Lee Flippin, 23 Temmuz 1943 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. (1983) Flashdance (1983), (1987) Yaz Okulu (1987), (1988) Lady in White (1988), (1985) Private Resort (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1943
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Lucy Lee Flippen | Lucy Lee Plippen
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 65 Western Oyuncu    

Kara Kaplı Defter
2004 61 Komedi Oyuncu 5.3 15,646

Tabana Kuvvet
2001 58 Macera Oyuncu 6.4 96,642
1999 56 Komedi Oyuncu 2.9 1,460

Kusursuz Dünya
1993 50 Suç Oyuncu 7.5 60,712
1989 46 Komedi Oyuncu 4.4 665
1988 45 Komedi Oyuncu 5.2 17,079
1988 45 Aksiyon Oyuncu 5.1 2,357
1988 45 Fantastik Oyuncu 6.7 4,884
1988 45 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,003

Yaz Okulu
1987 44 Komedi Oyuncu 6.5 13,758

Polis Akademisi 2: İlk Görev
1985 42 Komedi Oyuncu 5.7 41,653
1985 42 Komedi Oyuncu 5.2 6,082
1984 41 Komedi Oyuncu 4.1 466
1983 40 Dram Oyuncu 6.1 37,702

Güneye Yolculuk
1978 35 Komedi Oyuncu 6.3 4,733
1978 35 Komedi Oyuncu 5.8 525
1977 34 Komedi Oyuncu 8.1 209,003
1977 34 Komedi Oyuncu 7.4 29,619
1976 33 Komedi Oyuncu 7.4 6,543

Küçük Ev
1974 Dram Oyuncu 7.4 12,788
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017