Giriş Kayıt
Lucy Lee Flippin

Lucy Lee Flippin (74)


Oyuncu

Lucy Lee Flippin, 23 Temmuz 1943 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. (1983) Flashdance (1983), (1987) Yaz Okulu (1987), (1985) Private Resort (1985), (1988) Lady in White (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1943
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Lucy Lee Flippen | Lucy Lee Plippen
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 65 Western Oyuncu    

Kara Kaplı Defter
2004 61 Komedi Oyuncu 5.3 15,646

Tabana Kuvvet
2001 58 Macera Oyuncu 6.4 97,210
1999 56 Komedi Oyuncu 2.9 1,460

Kusursuz Dünya
1993 50 Suç Oyuncu 7.5 61,253
1989 46 Komedi Oyuncu 4.4 665
1988 45 Komedi Oyuncu 5.2 17,226
1988 45 Aksiyon Oyuncu 5.1 2,357
1988 45 Fantastik Oyuncu 6.7 4,884
1988 45 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,003

Yaz Okulu
1987 44 Komedi Oyuncu 6.5 13,921

Polis Akademisi 2: İlk Görev
1985 42 Komedi Oyuncu 5.7 42,282
1985 42 Komedi Oyuncu 5.2 6,426
1984 41 Komedi Oyuncu 4.1 466
1983 40 Dram Oyuncu 6.1 38,199

Güneye Yolculuk
1978 35 Komedi Oyuncu 6.3 5,004
1978 35 Komedi Oyuncu 5.8 525
1977 34 Komedi Oyuncu 8.1 211,710
1977 34 Komedi Oyuncu 7.4 29,779
1976 33 Komedi Oyuncu 7.4 6,543

Küçük Ev
1974 Dram Oyuncu 7.4 12,915
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017