Giriş Kayıt
John C. Flinn IV

John C. Flinn IV


Kameraman, Oyuncu

John C. Flinn IV, kameraman, oyuncu. Deadwood (2004), Big Love (2006), The Defenders (2010), Save Me (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Kameraman 7.8 23,688
2013 Spor Kameraman 5.8 506
2013 Dram Kameraman 7.9 20,410
2013 Komedi Kameraman 5.8 965
2013 Komedi Kameraman 6.9 5,400
2013 Komedi Kameraman 6.2 1,431
2013 Komedi Kameraman 7.7 3,740
2011 Komedi Kameraman 7.7 12,363
2010 Dram Kameraman 7.5 3,611
2010 Komedi Kameraman 6.3 681
2009 Komedi Kameraman 5.7 1,176

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 Komedi Kameraman 5.8 18,806
2008 Komedi Kameraman 4.3 8,103

Journeyman 1
2007 Fantastik Kameraman 8.1 8,460
2007 Dram Kameraman 7.6 4,013
2007 Suç Kameraman 6.4 180
2006 Dram Kameraman 7.6 18,601

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Kameraman 7.5 102,470
2004 Suç Kameraman 8.7 76,493

Harika Köpek 4
2002 Komedi Kameraman 4.6 1,607
2001 Biyografi Oyuncu 7.4 3,785
2001 Komedi Kameraman 8.7 104,325
1997 Bilim-Kurgu Kameraman    
1996 Bilim-Kurgu Kameraman    

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Kameraman 3.2 22,111
Dizi Altyazıları
Westworld (9,817) The Flash (3,426) La casa de papel (3,235) The 100 (3,195) Legion (2,798) Fear the Walking Dead (1,996) Supernatural (1,989) Krypton (1,851) Into the Badlands (1,805) The Big Bang Theory (1,477)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018