Giriş Kayıt
John C. Flinn IV

John C. Flinn IV


Kameraman, Oyuncu

John C. Flinn IV, kameraman, oyuncu. Deadwood (2004), Big Love (2006), The Defenders (2010), Save Me (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Kameraman 7.8 18,436
2013 Spor Kameraman 5.8 506
2013 Dram Kameraman 8.0 18,310
2013 Komedi Kameraman 7.7 3,513
2013 Komedi Kameraman 5.8 965
2013 Komedi Kameraman 6.9 5,400
2013 Komedi Kameraman 6.2 1,431
2011 Komedi Kameraman 7.7 12,104
2010 Dram Kameraman 7.5 3,520
2010 Komedi Kameraman 6.3 681
2009 Komedi Kameraman 5.7 1,176

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 Komedi Kameraman 5.8 18,163
2008 Komedi Kameraman 4.3 8,103
2007 Dram Kameraman 7.6 3,980

Journeyman 1
2007 Fantastik Kameraman 8.1 8,133
2007 Suç Kameraman 8.7 9
2006 Dram Kameraman 7.6 18,094

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Kameraman 7.5 97,720
2004 Suç Kameraman 8.7 70,660
2002 Komedi Kameraman    
2001 Biyografi Oyuncu 7.4 3,785
2001 Dram Kameraman 8.7 97,220
1997 Bilim-Kurgu Kameraman    
1996 Bilim-Kurgu Kameraman    

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Kameraman 3.2 21,411
Film Altyazıları
Kidnap (5,422) Beauty and the Beast (4,785) The Fate of the Furious (2,424) The Boss Baby (1,770) Contratiempo (1,740) The Shack (1,587) Dangal (1,502) The Great Wall (1,211) Redivider (1,084) Get Out (1,059)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,791) Supernatural (4,872) Lucifer (3,975) Better Call Saul (3,584) Fargo (3,430) Into the Badlands (3,385) Twin Peaks (3,352) The 100 (2,237) 12 Monkeys (2,076) Doctor Who (1,955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017