Giriş Kayıt
John C. Flinn IV

John C. Flinn IV


Kameraman, Oyuncu

John C. Flinn IV, kameraman, oyuncu. Deadwood (2004), Big Love (2006), The Defenders (2010), Save Me (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Kameraman 7.8 19,073
2013 Spor Kameraman 5.8 506
2013 Dram Kameraman 8.0 18,532
2013 Komedi Kameraman 7.7 3,513
2013 Komedi Kameraman 5.8 965
2013 Komedi Kameraman 6.9 5,400
2013 Komedi Kameraman 6.2 1,431
2011 Komedi Kameraman 7.7 12,134
2010 Dram Kameraman 7.5 3,520
2010 Komedi Kameraman 6.3 681
2009 Komedi Kameraman 5.7 1,176

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 Komedi Kameraman 5.8 18,163
2008 Komedi Kameraman 4.3 8,103
2007 Dram Kameraman 7.6 4,000

Journeyman 1
2007 Fantastik Kameraman 8.1 8,133
2007 Suç Kameraman 8.7 9
2006 Dram Kameraman 7.6 18,140

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Kameraman 7.5 98,176
2004 Suç Kameraman 8.7 71,193
2002 Komedi Kameraman    
2001 Biyografi Oyuncu 7.4 3,785
2001 Dram Kameraman 8.7 97,809
1997 Bilim-Kurgu Kameraman    
1996 Bilim-Kurgu Kameraman    

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Kameraman 3.2 21,495
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017