Giriş Kayıt
John C. Flinn IV

John C. Flinn IV


Kameraman, Oyuncu

John C. Flinn IV, kameraman, oyuncu. Deadwood (2004), Big Love (2006), The Defenders (2010), Save Me (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Kameraman 7.8 17,278
2013 Spor Kameraman 5.8 506
2013 Dram Kameraman 8.0 17,821
2013 Komedi Kameraman 7.7 3,428
2013 Komedi Kameraman 5.8 965
2013 Komedi Kameraman 6.9 5,400
2013 Komedi Kameraman 6.2 1,431
2011 Komedi Kameraman 7.7 11,990
2010 Dram Kameraman 7.5 3,520
2010 Komedi Kameraman 6.3 681
2009 Komedi Kameraman 5.7 1,176

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 Komedi Kameraman 5.8 17,883
2008 Komedi Kameraman 4.3 7,901
2007 Dram Kameraman 7.6 3,908

Journeyman 1
2007 Fantastik Kameraman 8.1 8,133
2007 Suç Kameraman 8.7 9
2006 Dram Kameraman 7.6 17,879

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Kameraman 7.5 96,453
2004 Suç Kameraman 8.7 69,178
2002 Komedi Kameraman    
2001 Biyografi Oyuncu 7.4 3,785
2001 Dram Kameraman 8.8 95,488
1997 Bilim-Kurgu Kameraman    
1996 Bilim-Kurgu Kameraman    

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Kameraman 3.2 21,214
Film Altyazıları
Assassin's Creed (5,900) Passengers (5,806) Doctor Strange (4,324) Allied (3,093) Arrival (2,616) Split (2,537) xXx: Return of Xander Cage (2,382) Forushande (2,266) Moana (2,011) Lion (1,583)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,596) Legion (5,383) Arrow (4,987) Taboo (4,798) Supernatural (4,532) Vikings (3,971) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,432) Black Sails (3,396) Blindspot (3,302) Suits (3,287)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017