Giriş Kayıt
John C. Flinn IV

John C. Flinn IV


Kameraman, Oyuncu

John C. Flinn IV, kameraman, oyuncu. Deadwood (2004), Big Love (2006), The Defenders (2010), Save Me (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Kameraman 7.8 16,647
2013 Spor Kameraman 5.8 506
2013 Dram Kameraman 8.0 17,562
2013 Komedi Kameraman 7.7 3,351
2013 Komedi Kameraman 5.8 965
2013 Komedi Kameraman 6.9 5,400
2013 Komedi Kameraman 6.2 1,431
2011 Komedi Kameraman 7.7 11,990
2010 Dram Kameraman 7.5 3,520
2010 Komedi Kameraman 6.3 681
2009 Komedi Kameraman 5.7 1,176

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 Komedi Kameraman 5.8 17,883
2008 Komedi Kameraman 4.3 7,901
2007 Dram Kameraman 7.6 3,908

Journeyman 1
2007 Fantastik Kameraman 8.1 8,133
2007 Suç Kameraman 8.7 9
2006 Dram Kameraman 7.6 17,850

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Kameraman 7.5 95,873
2004 Suç Kameraman 8.7 68,578
2002 Komedi Kameraman    
2001 Biyografi Oyuncu 7.4 3,785
2001 Dram Kameraman 8.8 94,707
1997 Bilim-Kurgu Kameraman    
1996 Bilim-Kurgu Kameraman    

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Kameraman 3.2 21,113
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017