Giriş Kayıt
John C. Flinn IV

John C. Flinn IV


Kameraman, Oyuncu

John C. Flinn IV, kameraman, oyuncu. Deadwood (2004), Big Love (2006), The Defenders (2010), Save Me (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Kameraman 7.8 20,249
2013 Spor Kameraman 5.8 506
2013 Dram Kameraman 8.0 19,291
2013 Komedi Kameraman 7.7 3,694
2013 Komedi Kameraman 5.8 965
2013 Komedi Kameraman 6.9 5,400
2013 Komedi Kameraman 6.2 1,431
2011 Komedi Kameraman 7.7 12,206
2010 Dram Kameraman 7.5 3,611
2010 Komedi Kameraman 6.3 681
2009 Komedi Kameraman 5.7 1,176

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 Komedi Kameraman 5.8 18,163
2008 Komedi Kameraman 4.3 8,103
2007 Dram Kameraman 7.6 4,013

Journeyman 1
2007 Fantastik Kameraman 8.1 8,133
2007 Suç Kameraman 6.4 180
2006 Dram Kameraman 7.6 18,313

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Kameraman 7.5 99,662
2004 Suç Kameraman 8.7 73,033
2002 Komedi Kameraman    
2001 Biyografi Oyuncu 7.4 3,785
2001 Dram Kameraman 8.7 100,248
1997 Bilim-Kurgu Kameraman    
1996 Bilim-Kurgu Kameraman    

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Kameraman 3.2 21,732
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017