Giriş Kayıt
Charlotte Flemming

Charlotte Flemming (72)


Kostüm Tasarımcısı

Charlotte Flemming, 03 Temmuz 1920 Weimar, Almanya doğumlu kostüm tasarımcısı. Kabare (1972), The Serpent's Egg (1977), Fedora (1978), Der Frosch mit der Maske (1959) gibi yapımlarla biliniyor.03 Mart 1993 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 03 Temmuz 1920
Ölüm Tarihi: 03 Mart 1993
Doğum Yeri: Weimar, Almanya
Diğer Bir İsmi: Charlotte Fleming-Anders
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kuklaların Yaşamından
1980 60 Dram Kostüm Tasarımcısı    
1978 58 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 2,431
1977 57 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 3,791
1976 56 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.2 85

Kabare
1972 52 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.8 38,260
1963 43 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.5 29
1959 39 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.4 633
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,903) Rogue One (5,217) Split (3,801) Assassin's Creed (2,788) Brimstone (2,285) Hidden Figures (2,145) Paterson (2,123) The Institute (1,577) The Great Wall (1,306) Passengers (1,198)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,098) Legion (7,428) Arrow (4,254) Legends of Tomorrow (2,282) Into the Badlands (2,124) The Expanse (1,900) The Blacklist (1,817) Vikings (1,803) Black Sails (1,658) 24: Legacy (1,623)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017