Giriş Kayıt
Fiamma Maglione

Fiamma Maglione


Oyuncu, Müzisyen, Sesler

Fiamma Maglione, oyuncu, müzisyen, sesler. Cannibal ferox (1981) yapımıyla biliniyor.01 Ocak 2003 tarihinde (33 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 01 Ocak 2003
Diğer Bir İsmi: Mag Fleming | Meg Fleming | Maglione | Fiamma Maio
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Sesler    
1986 Korku Sesler 6.9 27
1982 Komedi Oyuncu    
1981 Macera Müzik
Oyuncu
5.2 7,218
1980 Korku Oyuncu 5.7 3,970
1980 Macera Müzik
Oyuncu
5.2 2,554
1976 Western Müzik 5.6 108
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,038) Rogue One (4,830) Split (3,477) Assassin's Creed (2,479) Brimstone (2,151) Paterson (1,776) Hidden Figures (1,595) The Institute (1,547) The Great Wall (1,207) Passengers (1,078)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,840) Legion (6,945) Arrow (3,717) Legends of Tomorrow (2,161) Into the Badlands (2,083) The Blacklist (1,666) Vikings (1,592) Black Sails (1,541) Game of Thrones (1,451) 24: Legacy (1,416)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017