Giriş Kayıt
Fiamma Maglione

Fiamma Maglione


Oyuncu, Müzisyen, Sesler

Fiamma Maglione, oyuncu, müzisyen, sesler. Cannibal ferox (1981) yapımıyla biliniyor.01 Ocak 2003 tarihinde (33 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 01 Ocak 2003
Diğer Bir İsmi: Mag Fleming | Meg Fleming | Maglione | Fiamma Maio
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Sesler    
1988 Korku Sesler 4.7 548
1986 Korku Sesler 6.9 27
1982 Komedi Oyuncu    
1981 Macera Müzik
Oyuncu
5.2 7,522
1980 Korku Oyuncu 5.7 3,970
1980 Macera Müzik
Oyuncu
5.2 2,554
1976 Western Müzik 5.6 108
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,235) The Terror (3,297) The Flash (2,637) Legion (2,589) The Crossing (2,150) Vikings (1,326) Supernatural (1,292) The Expanse (1,155) The Big Bang Theory (1,080) Fear the Walking Dead (987)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018