Giriş Kayıt
Flea

Flea (54)


Oyuncu, Müzisyen, Yapımcı

Michael Peter Balzary, 16 Ekim 1962 Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu oyuncu, müzisyen, yapımcı. The Decline of Western Civilization Part III (1998), The Wild Thornberrys (1998), Suburbia (1983), Low Down (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Peter Balzary
Doğum Tarihi: 16 Ekim 1962
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Diğer Bir İsmi: Richard 'Flea' Balzari | Mike B. The Flea | Red Ho
Burcu: Terazi
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 8.6 908
2017 Dram Oyuncu 6.7 965
2015 53 Komedi Oyuncu 7.4 315
2015 53 Animasyon Oyuncu 7.6 2,971

Ters Yüz
2015 53 Animasyon Oyuncu 8.2 411,888
2014 52 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 141
2014 52 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
6.1 1,258
2011 49 Belgesel Oyuncu 7.6 187
2011 49 Belgesel Oyuncu 7.3 1,593
2010 48 Belgesel Oyuncu
7.7 301
2010 48 Belgesel Müzik
Oyuncu
   
2008 46 Belgesel Oyuncu 7.2 777
2007 45 Belgesel Oyuncu 7.7 3,126
2006 44 Belgesel Oyuncu 7.4 2,818
2003 41 Belgesel Oyuncu    
2003 41 Belgesel Oyuncu    

Rugratlar Vahşi Doğada
2003 41 Animasyon Oyuncu 5.6 5,754

Thornberry Ailesi
2002 40 Macera Oyuncu 5.2 12,306

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 36 Komedi Oyuncu 7.7 221,824

Sapık
1998 36 Korku Oyuncu 4.6 39,297
1998 36 Belgesel Oyuncu 7.2 607

Büyük Lebowski
1998 36 Komedi Oyuncu 8.2 574,067
1998 Animasyon Oyuncu 6.8 8,961

Takip
1994 32 Macera Oyuncu 5.8 14,677
1993 Müzik Oyuncu    
1993 31 Komedi Oyuncu 5.7 14,103

Benim Güzel Idahom
1991 29 Dram Oyuncu 7.1 38,913
1991 29 Macera Oyuncu 6.4 1,422

Geleceğe Dönüş 3
1990 28 Aksiyon Oyuncu 7.4 305,558

Geleceğe Dönüş 2
1989 27 Macera Oyuncu 7.8 364,838
1988 26 Belgesel Oyuncu 7.9 1,298

Sıfırın Altı
1987 25 Suç Oyuncu 6.4 15,066
1987 25 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.4 280
1986 24 Komedi Oyuncu 6.1 5,300
1986 24 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,707

Dışarıdakiler
1983 21 Suç Oyuncu 7.2 60,191
1983 21 Dram Oyuncu 7.2 3,039
1983 21 Korku Oyuncu 5.7 2,055
1964 Müzik Oyuncu 7.1 360
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,159) Silence (1,860) Gold (1,811) Logan (1,282) The Fate of the Furious (1,025) Fifty Shades Darker (970) Get Out (951) Split (879) La La Land (854) The Age of Shadows (775)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,806) The Flash (6,184) Gotham (2,838) Into the Badlands (2,607) Fargo (1,456) Game of Thrones (1,364) Bates Motel (1,337) Vikings (1,264) Billions (1,222) The Blacklist (1,101)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017