Giriş Kayıt
Ernie Flatt

Ernie Flatt (76)


Oyuncu

Ernest Orville Flatt, 30 Ekim 1918 Denver, Colorado, ABD doğumlu oyuncu. Calamity Jane (1953), The Carol Burnett Show (1967), Anything Goes (1956), (1952) Yağmur Altında (1952) gibi yapımlarla biliniyor.10 Haziran 1995 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Ernest Orville Flatt
Doğum Tarihi: 30 Ekim 1918
Ölüm Tarihi: 10 Haziran 1995
Doğum Yeri: Denver, Colorado, ABD
Diğer Bir İsmi: Ernest O. Flatt | Ernest Flatt
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşk Gemisi
1977 Komedi Çeşitli 6.1 6,790
1967 Komedi Çeşitli 8.8 3,777
1956 38 Müzikal Çeşitli 6.2 670

Eğlenceler Oteli
1954 36 Komedi Oyuncu 7.6 25,461
1953 35 Komedi Çeşitli 7.3 6,992

Yağmur Altında
1952 34 Komedi Oyuncu
Çeşitli
8.3 181,171

Paris'te Bir Amerikalı
1951 33 Müzikal Oyuncu 7.2 25,391
1951 33 Dram Oyuncu 6.7 677
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,958) Den of Thieves (2,707) Maze Runner: The Death Cure (2,396) Hostiles (2,281) Winchester (2,234) 12 Strong (2,050) Submergence (1,706) Peter Rabbit (1,250) The Commuter (1,154) A martfüi rém (831)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,065) Supernatural (3,959) The Flash (3,393) The Terror (2,784) Legion (2,499) The Big Bang Theory (2,488) Gotham (2,146) The Expanse (2,031) The Crossing (1,901) Arrow (1,844)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018