Giriş Kayıt
Cathy Flannery

Cathy Flannery


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Cathy Flannery, yapım yöneticisi, yapımcı. Paper Planes (2014), Seksten Daha Güzel (2000), Bear (2011), Black and White (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Yapımcı    
2014 Aile Yapım Yöneticisi 6.2 3,150
2011 Kısa Metraj Yapım Yöneticisi 7.3 692
2009 Dram Yapımcı 6.3 677
2002 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 620
2001 Dram Yapımcı 7.2 3,749

Seksten Daha Güzel
2000 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 1,944
1987 Dram Yapım Yöneticisi 5.2 211
1987 Komedi Çeşitli 7.0 261
1987 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 85
1985 Dram Çeşitli 5.7 36
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017