Giriş Kayıt
Walter Flanagan

Walter Flanagan (49)


Oyuncu

Walter Flanagan, 23 Ekim 1967 Red Bank, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu. Comic Book Men (2012), (1994) Tezgahtarlar (1994), (1999) Dogma (1999), (1995) Aylak Fareler (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ekim 1967
Doğum Yeri: Red Bank, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Walt Flanagan | Walter Flannigan | Walt
Takma İsmi: Bernie
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 46 Animasyon Oyuncu 5.1 1,339
2012 Reality-TV Oyuncu 7.7 4,421

Tezgahtarlar II
2006 39 Komedi Oyuncu 7.4 118,416

Sessiz Ve Derinden
2001 34 Komedi Oyuncu 6.9 133,216
2000 33 Suç Oyuncu 5.3 3,570
2000 Komedi Oyuncu 7.4 10,407
1999 32 Macera Oyuncu
7.4 188,006

Amy'nin İzinde
1997 30 Komedi Oyuncu 7.3 118,647

Aylak Fareler
1995 28 Komedi Oyuncu
Çeşitli
7.2 102,616

Tezgahtarlar
1994 27 Komedi Oyuncu 7.8 188,855
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017