Giriş Kayıt
Robert J. Flaherty

Robert J. Flaherty (67)


Yönetmen, Yapımcı, Senarist, Görüntü Yönetmeni

Robert Joseph Flaherty, 15 Şubat 1884 Iron Mountain, Michigan, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, senarist, görüntü yönetmeni. Kuzeyli Nanook (1922), Tabu: Güney Denizinin Hikayesi (1931), Man of Aran (1934), Louisiana Story (1948) gibi yapımlarla biliniyor.23 Temmuz 1951 tarihinde (67 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Robert Joseph Flaherty
Doğum Tarihi: 15 Şubat 1884
Ölüm Tarihi: 23 Temmuz 1951
Doğum Yeri: Iron Mountain, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Robert Flaherty
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Belgesel Oyuncu 6.9 8
1982 Belgesel 6.9 174
1950 66 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
7.3 31
1948 64 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.0 1,161
1942 58 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.2 831
1937 53 Macera Yönetmen 6.6 493
1934 50 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Senarist
Yönetmen
7.5 1,397

Tabu: Güney Denizinin Hikayesi
1931 47 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 3,454
1928 44 Dram Yönetmen 7.2 467

Kuzeyli Nanook
1922 38 Belgesel Yönetmen
Editör
Görüntü Yönetmeni
Senarist
Yapımcı
7.7 7,815
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,548) Live by Night (8,741) Hidden Figures (5,907) Rogue One (5,375) Split (4,903) Assassin's Creed (4,279) Paterson (4,190) Patriots Day (4,157) Allied (3,619) Passengers (1,721)
Dizi Altyazıları
Legion (9,561) Arrow (5,767) The 100 (4,010) The Flash (3,566) The Expanse (3,369) Designated Survivor (2,855) Colony (2,671) The Originals (2,664) Black Sails (2,375) Vikings (2,195)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017