Giriş Kayıt
Wayne Fitzgerald

Wayne Fitzgerald (88)


Görsel Efekt, Özel Efekt, Editör

Wayne Fitzgerald, 19 Mart 1930 Los Angeles, California, ABD doğumlu görsel efekt, Özel efekt, editör. Baba 2 (1974), Guguk Kuşu (1975), Kahvaltı Kulübü (1985), Çin Mahallesi (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mart 1930
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Pittard-Sullivan-Fitzgerald
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hollywood Polisleri
2003 73 Aksiyon Çeşitli 5.3 33,139
2000 70 Aksiyon Çeşitli 2.4 359
1999 69 Dram Çeşitli 6.0 2,233

Sapsız Sanık
1998 68 Aksiyon Çeşitli 6.0 18,638
1998 68 Dram Çeşitli 6.1 674

Merhaba Yoldaş
1997 67 Aksiyon Çeşitli 7.4 3,697

Yağmurcu
1997 67 Suç Çeşitli 7.1 51,970
1997 67 Komedi Çeşitli 5.9 7,991
1997 67 Aksiyon Çeşitli 5.5 33,176

Raptiye
1996 66 Komedi Çeşitli 6.9 69,007
1996 Biyografi Çeşitli 7.8 2,526

Şeytanca
1996 66 Dram Çeşitli 5.3 11,199
1996 Komedi Çeşitli 6.6 27,754
1996 66 Dram Çeşitli 6.4 1,297

Sadakat
1996 66 Komedi Çeşitli 5.9 1,608

Dört Oda
1995 65 Komedi Çeşitli 6.7 86,409

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 65 Komedi Çeşitli 5.8 33,735

Korsan
1995 65 Aksiyon Çeşitli 5.6 23,122

Yargıç
1995 65 Aksiyon Çeşitli 5.5 98,062

Fransız Öpücüğü
1995 65 Komedi Çeşitli 6.6 41,629

Su Dünyası
1995 65 Aksiyon Çeşitli 6.1 158,794

Ah Paris
1995 65 Komedi Çeşitli 6.4 9,531
1995 65 Komedi Çeşitli 6.8 2,725

Dolaptaki Kızılderili
1995 65 Aile Çeşitli 5.9 22,647

Erkek Yok, Problem Yok
1995 65 Komedi Çeşitli 6.4 10,549
1995 65 Komedi Çeşitli 6.1 1,774
1995 65 Macera Çeşitli 5.8 2,673
1995 Komedi Çeşitli 7.9 11,550

Brady\'ler İş Başında
1995 65 Komedi Çeşitli 5.9 18,595
1995 65 Aksiyon Çeşitli 4.0 2,463

Düşme Noktası
1994 64 Aksiyon Çeşitli 5.6 16,619
1994 64 Komedi Çeşitli 5.7 4,139
1994 64 Dram Çeşitli 5.9 3,019
1994 64 Dram Çeşitli 5.9 3,792
1994 64 Komedi Çeşitli 4.9 7,274

Müşteri
1994 64 Gerilim Çeşitli 6.7 51,525
1994 64 Aksiyon Çeşitli 6.7 39,477

Şehirli Züppeler 2
1994 64 Macera Çeşitli 5.4 15,782

Bana Bir İyilik Yap
1994 64 Komedi Çeşitli 5.2 2,119
1994 64 Komedi Çeşitli 5.3 5,608

İki Hınzır Adam
1993 63 Komedi Çeşitli 7.0 38,089

Aşk Mı Para Mı
1993 63 Komedi Çeşitli 6.1 9,405

Vuruş Mesafesi
1993 63 Aksiyon Çeşitli 5.8 36,066
1993 63 Dram Çeşitli 4.9 1,829

Kalpler ve Ruhlar
1993 63 Komedi Çeşitli 6.9 13,779
1993 63 Aksiyon Çeşitli 5.5 11,387
1993 63 Komedi Çeşitli 6.7 2,138
1993 63 Komedi Çeşitli 7.2 49,835
1993 63 Dram Çeşitli 5.8 1,589

Kaçış Yok
1993 63 Aksiyon Çeşitli 6.0 22,237

Bugün Aslında Dündü
1993 63 Komedi Çeşitli 8.0 510,576

Bizi Ayıran Nehir
1992 62 Dram Çeşitli 7.3 46,514

Kadın Kokusu
1992 62 Dram Çeşitli 8.0 218,816

Kuşatma Altında
1992 62 Çeşitli 6.5 67,548

Vegas'ta Balayı
1992 62 Komedi Çeşitli 5.8 14,570
1992 62 Aksiyon Çeşitli 6.3 6,646
1992 62 Komedi Çeşitli 6.0 18,213

Herkesin Sevgilisi
1992 62 Komedi Çeşitli 5.6 2,725

Beyazlar Beceremez
1992 62 Komedi Çeşitli 6.7 65,609

Temel İçgüdü
1992 62 Dram Görsel Efekt
Çeşitli
6.9 148,767
1992 62 Dram Çeşitli 6.1 2,480
1992 62 Dram Çeşitli 6.9 11,196

Gerçeği Arayış
1992 62 Dram Çeşitli 5.8 11,436

Çocuk Oyunu 3
1991 61 Aksiyon Çeşitli 5.0 28,895

Bekarın Derdi
1991 61 Komedi Çeşitli 6.3 8,155

Alışveriş Manzaraları
1991 61 Komedi Çeşitli 5.3 4,159

Şehir Züppeleri
1991 61 Komedi Çeşitli 6.7 42,474

Alev Kapanı
1991 61 Aksiyon Çeşitli 6.7 63,400

Peki Ya Bob?
1991 61 Komedi Çeşitli 7.0 55,450

Gerçeği Arayış
1991 61 Dram Çeşitli 6.3 3,993

Denizaltı Battı
1990 60 Komedi Çeşitli 2.9 574

Akil defteri
1990 60 Komedi Çeşitli 6.4 6,377

Sinif 1999
1990 60 Aksiyon Çeşitli 5.8 5,351

Ölümüne Sevmek
1990 60 Komedi Çeşitli 6.4 11,275

Hayalet
1990 60 Dram Çeşitli 7.0 169,902

Baba 3
1990 60 Suç Çeşitli 7.6 309,346

Çocuk Oyunu 2
1990 60 Korku Çeşitli 5.8 36,812

Rakip Kardeşler
1990 60 Komedi Çeşitli 5.4 1,994

Tehlikeli Saatler
1990 60 Suç Çeşitli 5.4 5,380
1990 60 Aksiyon Çeşitli 6.1 51,633

Gerçeğe Çağrı
1990 60 Aksiyon Çeşitli 7.5 265,350
1990 60 Komedi Çeşitli 6.4 1,580
1990 60 Komedi Çeşitli 6.0 2,287
1990 60 Komedi Çeşitli 6.2 16,320

Bir Güç Gösterisi
1990 60 Dram Çeşitli 5.2 562

Düşmanlar: Bir Aşk Üçgeni
1989 59 Komedi Çeşitli 6.8 1,647

Bana Göz Kulak Ol
1989 59 Aksiyon Çeşitli 6.8 41,810
1989 59 Aksiyon Çeşitli 6.0 27,987

Tango Ve Cash
1989 59 Aksiyon Çeşitli 6.4 84,101
1989 59 Aksiyon Çeşitli 5.7 18,612
1989 59 Komedi Çeşitli 6.9 4,168
1989 59 Komedi Çeşitli 6.5 10,619
1989 59 Komedi Çeşitli 5.7 5,622
1989 Suç Çeşitli 6.9 1,290

Çocuk Oyunu
1988 58 Korku Çeşitli 6.6 71,057

Genç Silahşörler
1988 58 Aksiyon Çeşitli 6.9 47,359

Kızıl Ateş
1988 58 Aksiyon Çeşitli 6.1 55,688

Rambo 3
1988 58 Aksiyon Çeşitli 5.7 102,977

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 58 Komedi Çeşitli 5.2 22,579

Kızıl Akrep
1988 58 Aksiyon Çeşitli 5.0 6,934
1988 58 Komedi Çeşitli 5.8 6,874

Parador Üzerinde Ay
1988 58 Komedi Çeşitli 5.9 4,545

Balık Tutma
1988 58 Komedi Çeşitli 6.6 32,725

Kanunun Üstünde
1988 58 Aksiyon Çeşitli 6.0 24,846

Şehrin Parlak Işıkları
1988 58 Dram Çeşitli 5.6 6,321
1988 58 Komedi Çeşitli 6.9 5,078
1988 58 Komedi Çeşitli 6.1 3,871
1988 58 Komedi Çeşitli 5.9 2,679
1988 58 Bilim-Kurgu Çeşitli 5.4 1,603

Bizim Ev
1988 Dram Çeşitli    

Kara Dul
1987 57 Suç Çeşitli 6.3 6,717

Sicilyalı
1987 57 Aksiyon Çeşitli 5.3 3,663
1987 57 Komedi Çeşitli 6.5 2,456
1987 Suç Çeşitli 6.4 1,448
1987 57 Komedi Çeşitli 5.2 5,545

İçimde Biri Var
1987 57 Aksiyon Çeşitli 6.8 46,950

Cesur ve Güzel
1987 Dram Çeşitli 3.6 6,161

Harika Şeyler
1987 57 Dram Çeşitli 7.1 22,981
1987 57 Dram Çeşitli 6.3 2,583

Sinek
1986 56 Korku Çeşitli 7.5 135,813
1986 56 Aksiyon Çeşitli 5.6 5,196
1986 56 Komedi Çeşitli 6.4 3,059
1986 56 Suç Çeşitli 6.6 9,590

Cennet Kulübü
1986 56 Komedi Çeşitli 4.9 4,977

Kısa Devre
1986 56 Komedi Çeşitli 6.6 48,937

Menekşeler Mavidir
1986 56 Dram Çeşitli 5.7 540
1986 56 Komedi Çeşitli 6.8 12,782

Pembeli Güzel
1986 56 Komedi Çeşitli 6.8 63,054
1986 56 Komedi Çeşitli 6.1 13,271

Rocky 4
1985 55 Dram Çeşitli 6.8 155,293
1985 55 Aksiyon Çeşitli 6.0 3,118
1985 55 Komedi Çeşitli 6.1 2,534
1985 55 Dram Çeşitli 6.4 4,724

Ejderin Yılı
1985 55 Aksiyon Çeşitli 6.9 10,786

Gerçek Sevgili
1985 55 Komedi Çeşitli 7.0 26,145

Çılgın Tatil
1985 55 Komedi Çeşitli 6.2 48,661
1985 55 Aksiyon Çeşitli 7.2 31,230

St. Elmo Ateşi
1985 55 Dram Çeşitli 6.4 31,025

Kahvaltı Kulübü
1985 55 Komedi Çeşitli 7.9 296,700
1985 55 Dram Çeşitli 6.6 258

Tepki
1984 54 Aksiyon Çeşitli 6.0 24,799
1984 54 Komedi Çeşitli 6.4 11,947
1984 54 Macera Çeşitli 6.8 1,149
1984 54 Macera Çeşitli 6.4 20,044

16. Doğum Günüm
1984 54 Komedi Çeşitli 7.1 86,001

İltica Planı
1984 54 Komedi Çeşitli 6.5 8,837

Deniz Kızı
1984 54 Komedi Çeşitli 6.2 60,407
1984 54 Dram Çeşitli 6.5 59,744
1984 54 Komedi Çeşitli 6.0 2,009

Yalnız Adam
1984 54 Komedi Çeşitli 6.2 5,271

Dışarıdakiler
1983 53 Suç Çeşitli 7.2 64,177

Ateş Altında
1983 53 Dram Çeşitli 7.1 5,398

Olmak ya da Olmamak
1983 53 Dram Çeşitli 6.8 8,283

Sevgi Sözcükleri
1983 53 Romantik Çeşitli 7.4 46,349

Ölüm Bölgesi
1983 53 Korku Çeşitli 7.2 51,101
1983 53 Komedi Çeşitli 7.2 28,430

Sevimli Aile Tatilde
1983 53 Macera Çeşitli 7.4 81,105

Mavi Yıldırım
1983 53 Aksiyon Çeşitli 6.4 13,610

Rocky 3
1982 52 Dram Çeşitli 6.8 143,683
1982 52 Komedi Çeşitli 6.1 1,454
1982 52 Komedi Çeşitli 5.8 9,814
1982 52 Komedi Editorial Department 7.4 85,419
1982 52 Komedi Çeşitli 4.6 1,599

Yazar! Yazar!
1982 52 Komedi Çeşitli 6.1 4,269
1982 52 Komedi Çeşitli 4.2 29,062
1982 52 Dram Çeşitli 6.2 513
1982 52 Komedi Çeşitli 6.5 34,533
1982 52 Suç Çeşitli 6.5 2,265
1982 52 Komedi Çeşitli 6.1 713
1982 52 Suç Çeşitli 5.5 965
1981 51 Gerilim Çeşitli 6.2 614

Cennet Parası
1981 51 Dram Çeşitli 6.5 4,399

Kızıllar
1981 51 Biyografi Çeşitli 7.5 18,212
1981 51 Macera Çeşitli 5.7 773

Vücut Ateşi
1981 51 Suç Çeşitli 7.4 26,051
1981 51 Korku Çeşitli 6.3 6,882

9'dan 5'e
1980 50 Komedi Çeşitli 6.7 22,905
1980 50 Komedi Çeşitli 6.7 6,736
1980 50 Dram Çeşitli 5.8 3,175

Cennetin Kapısı
1980 50 Aksiyon Çeşitli 6.8 11,439

Er Benjamin
1980 50 Komedi Çeşitli 6.1 20,482

Müzik Tutkusu
1980 50 Müzik Çeşitli 4.5 3,177
1980 50 Dram Çeşitli 6.5 1,459
1980 50 Komedi Çeşitli 5.0 2,586
1980 50 Komedi Çeşitli 6.3 1,007
1980 50 Biyografi Çeşitli 6.9 520

Dağ Adamı
1980 50 Macera Çeşitli 6.4 1,531

Kıyamet
1979 49 Dram Çeşitli 8.5 515,821

Elektrikli Süvari
1979 49 Komedi Çeşitli 6.3 6,430
1979 49 Komedi Çeşitli 5.9 388

...Ve Herkes İçin Adalet
1979 49 Suç Çeşitli 7.4 26,079

Son Oyun
1979 49 Komedi Çeşitli 7.0 4,011
1979 49 Komedi Çeşitli 5.8 1,928
1979 49 Macera Çeşitli 7.6 26,868
1978 48 Müzikal Çeşitli 7.2 193,537

Eve Gelen Atlı
1978 48 Dram Çeşitli 6.2 1,698

Avcı
1978 48 Dram Çeşitli 8.1 269,210
1978 48 Komedi Çeşitli 6.2 5,500

Yüzüklerin Efendisi
1978 48 Animasyon Çeşitli 6.2 26,405
1978 48 Komedi Çeşitli 7.0 31,921
1978 48 Komedi Çeşitli 6.5 1,626
1978 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.8 7,013

Cennet Beklesin
1978 48 Komedi Çeşitli 6.9 15,848
1978 48 Komedi Çeşitli 6.5 3,255
1978 48 Komedi Çeşitli 5.1 1,655

Dallas 1
1978 Dram Çeşitli 7.0 9,639
1978 48 Dram Çeşitli 6.0 432
1978 48 Komedi Çeşitli 5.8 525

Elveda Güzelim
1977 47 Komedi Çeşitli 7.4 10,396
1977 47 Aksiyon Çeşitli 6.2 1,025
1977 47 Dram Çeşitli 7.0 3,352
1977 47 Dram Çeşitli 5.9 400
1977 47 Komedi Çeşitli 7.4 30,843
1977 47 Gerilim Çeşitli 5.7 1,509

Çöl Kahramanları
1977 47 Dram Çeşitli 6.3 2,245

Bir Yıldız Doğuyor
1976 46 Dram Çeşitli 6.4 5,779
1976 46 Macera Çeşitli 6.8 3,566

22 Numarada Cinayet
1976 46 Komedi Çeşitli 7.4 27,978

Bozgun
1976 46 Dram Çeşitli 6.6 7,825

Mavi Kuş
1976 46 Macera Görsel Efekt
Özel Efekt
5.4 750

Zengin ve Yoksul
1976 Dram Çeşitli 8.5 1,872

Guguk Kuşu
1975 45 Dram Çeşitli 8.7 779,417

Elveda Sevgilim
1975 45 Suç Çeşitli 7.2 4,299
1975 45 Komedi Çeşitli 5.3 371
1975 45 Komedi Çeşitli 7.2 4,687

Gece Kımıltıları
1975 45 Suç Çeşitli 7.2 9,387
1975 45 Western Çeşitli 6.6 1,222

Sihirli Dağa Kaçış
1975 45 Fantastik Çeşitli 6.4 7,856
1975 45 Müzikal Çeşitli 6.4 4,169

Baş Sayfa
1974 44 Komedi Çeşitli 7.3 9,141

Alice Artık Burada Oturmuyor
1974 44 Dram Çeşitli 7.4 17,288

Baba 2
1974 44 Suç Çeşitli 9.0 926,079

Konuşma
1974 44 Dram Çeşitli 7.9 83,073

Çin Mahallesi
1974 44 Suç Çeşitli 8.2 250,442

Yıldırım Emri
1974 44 Komedi Çeşitli 7.1 18,094
1974 44 Müzikal Çeşitli 6.0 2,270
1974 44 Aksiyon Çeşitli 6.2 3,761
1973 Suç Çeşitli 6.8 84

Kanlı Topraklar
1973 43 Dram Çeşitli 6.5 4,977
1973 43 Komedi Çeşitli 6.3 721
1973 43 Suç Çeşitli 7.4 3,777
1973 43 Western Çeşitli 6.4 4,351
1973 43 Dram Çeşitli 6.1 2,065
1972 42 Macera Çeşitli 6.4 1,546
1972 Western Çeşitli 8.2 144
1972 Suç Çeşitli 7.6 950

Boksörün dünyasi
1972 42 Dram Çeşitli 7.5 5,775

Kin Tuzağı
1971 41 Aksiyon Çeşitli 7.2 9,247

McMillan ve Karısı
1971 Suç Çeşitli 7.2 1,371
1971 41 Komedi Çeşitli 6.7 1,068

Komiser Kolombo
1971 Suç Çeşitli 8.2 22,175
1971 41 Komedi Çeşitli 7.4 3,732

Küçük Dev Adam
1970 40 Komedi Çeşitli 7.6 29,267
1970 40 Komedi Çeşitli 6.8 2,363
1970 40 Aksiyon Çeşitli 7.0 3,237
1970 Dram Çeşitli 8.0 50
1970 40 Komedi Çeşitli 6.8 917
1970 40 Komedi Çeşitli 7.2 18,799

Tatlım
1970 40 Komedi Çeşitli 6.7 2,951
1970 40 Dram Çeşitli 6.9 2,639
1970 Macera Görsel Efekt
Çeşitli
   

Kasabanın Sırrı
1969 39 Komedi Çeşitli 7.5 2,222
1969 Dram Çeşitli 8.0 3,795
1969 39 Dram Çeşitli 6.7 471
1969 Dram Çeşitli 7.5 80
1969 39 Komedi Çeşitli 6.3 3,488
1969 39 Komedi Çeşitli 5.5 342
1969 39 Korku Çeşitli 6.0 349
1969 39 Dram Çeşitli 6.9 874

Son Hücum
1968 38 Aksiyon Çeşitli 5.7 10,759
1968 38 Romantik Çeşitli 6.1 328

Komik Kız
1968 38 Biyografi Çeşitli 7.6 15,309
1968 38 Aksiyon Çeşitli 5.9 1,636
1968 Dram Çeşitli 7.1 1,948

Rosemary'nin Bebeği
1968 38 Dram Çeşitli 8.0 158,801
1968 38 Komedi Çeşitli 6.4 1,195

Amansız Takip
1967 37 Aksiyon Çeşitli 5.1 1,247
1967 37 Komedi Çeşitli 7.0 5,032

Parmaklıklar Arkasında
1967 37 Suç Çeşitli 8.1 139,694

Beklenmeyen Misafir
1967 37 Dram Çeşitli 7.8 33,133

Karanlığa Kadar Bekle
1967 37 Suç Çeşitli 7.8 23,444

Bonnie ve Clyde
1967 37 Biyografi Çeşitli 7.9 89,189

Aşk Mevsimi
1967 37 Komedi Çeşitli 8.0 228,692

Gecenin Sıcağında
1967 37 Suç Çeşitli 8.0 56,708
1967 37 Macera Çeşitli 6.7 5,213
1967 37 Savaş Çeşitli 6.4 1,989
1966 36 Aksiyon Çeşitli 6.1 2,089

Hedefi Arıyorum
1966 36 Suç Çeşitli 7.0 6,230
1966 36 Komedi Çeşitli 6.1 763
1966 36 Aksiyon Çeşitli 6.1 1,338
1966 36 Korku Çeşitli 6.2 1,504

Çılgın Adam
1966 36 Komedi Çeşitli 5.8 979

Kim Korkar Hain Kurttan?
1966 36 Dram Çeşitli 8.1 61,530
1966 36 Komedi Çeşitli 7.4 3,080

Devlerin Gölgesi
1966 36 Macera Çeşitli 6.4 2,374
1966 36 Dram Çeşitli 7.1 1,394
1965 35 Komedi Çeşitli 6.0 510
1965 35 Dram Çeşitli 6.3 2,599
1965 35 Komedi Çeşitli 5.8 720
1965 35 Savaş Çeşitli 6.8 12,453

Kanunsuz Silâhşör
1965 35 Komedi Çeşitli 6.9 11,611

Benim Tatlı Meleğim
1964 34 Dram Çeşitli 7.9 75,484

Şaşkın Baba
1964 34 Macera Çeşitli 7.4 7,964

Acemi Balıkçı
1964 34 Komedi Çeşitli 7.2 3,577
1964 34 Komedi Çeşitli 7.0 4,882
1964 34 Komedi Çeşitli 6.8 1,098

4 Teksaslı
1963 33 Western Çeşitli 5.6 2,572
1963 33 Suç Çeşitli 7.0 3,514
1963 33 Dram Çeşitli 7.3 2,007

Gizli hakikatler
1962 32 Biyografi Çeşitli 7.3 1,808

Striptiz Yıldızı
1962 32 Biyografi Çeşitli 7.2 4,525
1962 32 Müzikal Çeşitli 7.7 14,111

Tehlikeli Fısıltı
1961 31 Dram Çeşitli 7.8 11,256

Nuremberg Mahkemesi
1961 31 Dram Çeşitli 8.2 56,937
1961 31 Dram Çeşitli 6.8 703
1961 31 Korku Çeşitli 6.9 2,242
1960 30 Suç Çeşitli 6.7 802
1960 30 Komedi Çeşitli 6.0 655

Sisli Geceler
1960 30 Gerilim Çeşitli 6.9 3,622

Zehirli Hayat
1959 29 Dram Çeşitli 7.9 12,488

Donanmanın Melekleri
1959 29 Komedi Çeşitli 7.3 10,103

Yastık Sohbeti
1959 29 Komedi Çeşitli 7.5 12,838

Anne Frank'in Hatıra Defteri
1959 29 Biyografi Çeşitli 7.4 10,426

Sinek
1958 28 Korku Çeşitli 7.1 17,218

Bitmeyen Balayı
1958 28 Suç Çeşitli 8.1 86,338

Sevgili Teyze
1958 28 Komedi Çeşitli 8.0 8,910

Karamazov Kardeşler
1958 28 Dram Çeşitli 6.8 2,081

Açık Denizde
1958 28 Savaş Çeşitli 6.3 263
1957 27 Dram Çeşitli 6.4 2,946

Üç Ruhlu Kadın
1957 27 Dram Çeşitli 7.2 6,300
1957 27 Komedi Çeşitli 6.9 3,044
Dizi Altyazıları
Westworld (7,577) The Flash (4,467) The 100 (4,161) La casa de papel (3,717) Legion (3,340) The Expanse (2,264) Supernatural (2,098) The Big Bang Theory (1,695) Krypton (1,622) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018