Giriş Kayıt
Wayne Fitzgerald

Wayne Fitzgerald (87)


Görsel Efekt, Özel Efekt, Editör

Wayne Fitzgerald, 19 Mart 1930 Los Angeles, California, ABD doğumlu görsel efekt, Özel efekt, editör. Baba 2 (1974), Guguk Kuşu (1975), Kahvaltı Kulübü (1985), Çin Mahallesi (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mart 1930
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Pittard-Sullivan-Fitzgerald
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hollywood Polisleri
2003 73 Aksiyon Çeşitli 5.3 31,980
2000 70 Aksiyon Çeşitli 2.4 359
1999 69 Dram Çeşitli 6.0 2,184

Sapsız Sanık
1998 68 Aksiyon Çeşitli 6.0 18,638
1998 68 Dram Çeşitli 6.1 674

Merhaba Yoldaş
1997 67 Aksiyon Çeşitli 7.4 3,697

Yağmurcu
1997 67 Suç Çeşitli 7.1 48,530
1997 67 Komedi Çeşitli 5.9 7,580
1997 67 Aksiyon Çeşitli 5.5 32,014

Raptiye
1996 66 Komedi Çeşitli 6.9 65,851
1996 66 Biyografi Çeşitli    

Şeytanca
1996 66 Dram Çeşitli 5.3 11,199
1996 Komedi Çeşitli 6.6 25,759
1996 66 Dram Çeşitli 6.4 1,297

Sadakat
1996 66 Komedi Çeşitli 5.9 1,608

Dört Oda
1995 65 Komedi Çeşitli 6.7 81,758

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 65 Komedi Çeşitli 5.8 31,815

Korsan
1995 65 Aksiyon Çeşitli 5.6 22,027

Yargıç
1995 65 Aksiyon Çeşitli 5.5 92,758

Fransız Öpücüğü
1995 65 Komedi Çeşitli 6.5 40,116

Su Dünyası
1995 65 Aksiyon Çeşitli 6.1 150,459

Ah Paris
1995 65 Komedi Çeşitli 6.4 9,531
1995 65 Komedi Çeşitli 6.8 2,725

Dolaptaki Kızılderili
1995 65 Aile Çeşitli 5.9 21,571

Erkek Yok, Problem Yok
1995 65 Komedi Çeşitli 6.4 9,783
1995 65 Komedi Çeşitli 6.1 1,774
1995 65 Macera Çeşitli 5.8 2,673
1995 Komedi Çeşitli 7.9 11,063

Brady\'ler İş Başında
1995 65 Komedi Çeşitli 5.9 17,974
1995 65 Aksiyon Çeşitli 4.0 2,463

Düşme Noktası
1994 64 Aksiyon Çeşitli 5.6 15,961
1994 64 Komedi Çeşitli 5.7 4,139
1994 64 Dram Çeşitli 5.9 3,019
1994 64 Dram Çeşitli 5.9 3,792
1994 64 Komedi Çeşitli 4.8 6,696

Müşteri
1994 64 Gerilim Çeşitli 6.7 48,166
1994 64 Aksiyon Çeşitli 6.6 37,066

Şehirli Züppeler 2
1994 64 Macera Çeşitli 5.4 15,301

Bana Bir İyilik Yap
1994 64 Komedi Çeşitli 5.2 2,119
1994 64 Komedi Çeşitli 5.3 5,608

İki Hınzır Adam
1993 63 Komedi Çeşitli 6.9 36,133

Aşk Mı Para Mı
1993 63 Komedi Çeşitli 6.1 9,405

Vuruş Mesafesi
1993 63 Aksiyon Çeşitli 5.8 34,799
1993 63 Dram Çeşitli 4.9 1,829

Kalpler ve Ruhlar
1993 63 Komedi Çeşitli 6.9 13,260
1993 63 Aksiyon Çeşitli 5.5 11,066
1993 63 Komedi Çeşitli 6.7 2,138
1993 63 Komedi Çeşitli 7.2 47,606
1993 63 Dram Çeşitli 5.8 1,589

Kaçış Yok
1993 63 Aksiyon Çeşitli 6.0 21,195

Bugün Aslında Dündü
1993 63 Komedi Çeşitli 8.0 468,569

Bizi Ayıran Nehir
1992 62 Dram Çeşitli 7.3 43,710

Kadın Kokusu
1992 62 Dram Çeşitli 8.0 204,731

Kuşatma Altında
1992 62 Çeşitli 6.4 63,895

Vegas'ta Balayı
1992 62 Komedi Çeşitli 5.8 14,570
1992 62 Aksiyon Çeşitli 6.3 6,410
1992 62 Komedi Çeşitli 6.0 17,680

Herkesin Sevgilisi
1992 62 Komedi Çeşitli 5.6 2,725

Beyazlar Beceremez
1992 62 Komedi Çeşitli 6.7 61,454

Temel İçgüdü
1992 62 Dram Görsel Efekt
Çeşitli
6.9 140,465
1992 62 Dram Çeşitli 6.1 2,480
1992 62 Dram Çeşitli 6.9 10,490

Gerçeği Arayış
1992 62 Dram Çeşitli 5.8 10,921

Çocuk Oyunu 3
1991 61 Aksiyon Çeşitli 5.0 26,222

Bekarın Derdi
1991 61 Komedi Çeşitli 6.3 8,155

Alışveriş Manzaraları
1991 61 Komedi Çeşitli 5.3 3,996

Şehir Züppeleri
1991 61 Komedi Çeşitli 6.7 40,689

Alev Kapanı
1991 61 Aksiyon Çeşitli 6.7 60,456

Peki Ya Bob?
1991 61 Komedi Çeşitli 7.0 52,702

Gerçeği Arayış
1991 61 Dram Çeşitli 6.3 3,993

Denizaltı Battı
1990 60 Komedi Çeşitli 2.9 574

Akil defteri
1990 60 Komedi Çeşitli 6.4 6,228

Sinif 1999
1990 60 Aksiyon Çeşitli 5.8 4,670

Ölümüne Sevmek
1990 60 Komedi Çeşitli 6.4 11,275

Hayalet
1990 60 Dram Çeşitli 7.0 161,073

Baba 3
1990 60 Suç Çeşitli 7.6 286,409

Çocuk Oyunu 2
1990 60 Korku Çeşitli 5.7 33,240

Rakip Kardeşler
1990 60 Komedi Çeşitli 5.4 1,994

Tehlikeli Saatler
1990 60 Suç Çeşitli 5.4 5,380
1990 60 Aksiyon Çeşitli 6.1 49,396

Gerçeğe Çağrı
1990 60 Aksiyon Çeşitli 7.5 251,366
1990 60 Komedi Çeşitli 6.4 1,580
1990 60 Komedi Çeşitli 6.0 2,287
1990 60 Komedi Çeşitli 6.2 15,944

Bir Güç Gösterisi
1990 60 Dram Çeşitli 5.2 562

Düşmanlar: Bir Aşk Üçgeni
1989 59 Komedi Çeşitli 6.8 1,647

Bana Göz Kulak Ol
1989 59 Aksiyon Çeşitli 6.8 38,749
1989 59 Aksiyon Çeşitli 5.9 26,734

Tango Ve Cash
1989 59 Aksiyon Çeşitli 6.3 79,064
1989 59 Aksiyon Çeşitli 5.7 17,112
1989 59 Komedi Çeşitli 6.9 4,168
1989 59 Komedi Çeşitli 6.5 10,206
1989 59 Komedi Çeşitli 5.7 5,622
1989 Suç Çeşitli 6.9 1,167

Çocuk Oyunu
1988 58 Korku Çeşitli 6.5 65,516

Genç Silahşörler
1988 58 Western Çeşitli 6.8 44,626

Kızıl Ateş
1988 58 Aksiyon Çeşitli 6.0 52,353

Rambo 3
1988 58 Aksiyon Çeşitli 5.7 97,018

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 58 Komedi Çeşitli 5.2 21,788

Kızıl Akrep
1988 58 Aksiyon Çeşitli 5.0 6,487
1988 58 Komedi Çeşitli 5.8 6,616

Parador Üzerinde Ay
1988 58 Komedi Çeşitli 5.9 4,545

Balık Tutma
1988 58 Komedi Çeşitli 6.6 30,362

Kanunun Üstünde
1988 58 Aksiyon Çeşitli 5.9 23,469

Şehrin Parlak Işıkları
1988 58 Dram Çeşitli 5.6 5,967
1988 58 Komedi Çeşitli 6.9 5,078
1988 58 Komedi Çeşitli 6.1 3,871
1988 58 Komedi Çeşitli 5.9 2,679
1988 58 Bilim-Kurgu Çeşitli 5.4 1,603

Bizim Ev
1988 Dram Çeşitli    

Kara Dul
1987 57 Suç Çeşitli 6.3 6,717

Sicilyalı
1987 57 Aksiyon Çeşitli 5.3 3,663
1987 57 Komedi Çeşitli 6.5 2,456
1987 Suç Çeşitli 6.4 1,448
1987 57 Komedi Çeşitli 5.2 5,019

İçimde Biri Var
1987 57 Aksiyon Çeşitli 6.8 43,735

Cesur ve Güzel
1987 Dram Çeşitli 3.5 5,775

Harika Şeyler
1987 57 Dram Çeşitli 7.1 21,184
1987 57 Dram Çeşitli 6.3 2,583

Sinek
1986 56 Korku Çeşitli 7.5 125,780
1986 56 Aksiyon Çeşitli 5.6 5,196
1986 56 Komedi Çeşitli 6.4 2,880
1986 56 Suç Çeşitli 6.6 9,590

Cennet Kulübü
1986 56 Komedi Çeşitli 4.9 4,825

Kısa Devre
1986 56 Komedi Çeşitli 6.6 45,845

Menekşeler Mavidir
1986 56 Dram Çeşitli 5.7 540
1986 56 Komedi Çeşitli 6.8 11,891

Pembeli Güzel
1986 56 Komedi Çeşitli 6.7 58,599
1986 56 Komedi Çeşitli 6.1 13,271

Rocky 4
1985 55 Dram Çeşitli 6.8 144,554
1985 55 Aksiyon Çeşitli 6.0 3,118
1985 55 Komedi Çeşitli 6.1 2,534
1985 55 Dram Çeşitli 6.4 4,724

Ejderin Yılı
1985 55 Aksiyon Çeşitli 6.9 10,786

Gerçek Sevgili
1985 55 Komedi Çeşitli 7.0 24,743

Çılgın Tatil
1985 55 Komedi Çeşitli 6.1 45,389
1985 55 Aksiyon Çeşitli 7.2 29,505

St. Elmo Ateşi
1985 55 Dram Çeşitli 6.3 29,038

Kahvaltı Kulübü
1985 55 Komedi Çeşitli 7.9 274,344
1985 55 Dram Çeşitli 6.6 258

Tepki
1984 54 Aksiyon Çeşitli 6.0 23,764
1984 54 Komedi Çeşitli 6.4 11,175
1984 54 Macera Çeşitli 6.8 1,149
1984 54 Macera Çeşitli 6.4 18,746

16. Doğum Günüm
1984 54 Komedi Çeşitli 7.2 79,626

İltica Planı
1984 54 Komedi Çeşitli 6.5 8,837

Deniz Kızı
1984 54 Komedi Çeşitli 6.2 57,276
1984 54 Dram Çeşitli 6.5 55,097
1984 54 Komedi Çeşitli 6.0 2,009

Yalnız Adam
1984 54 Komedi Çeşitli 6.2 5,271

Dışarıdakiler
1983 53 Suç Çeşitli 7.2 60,199

Ateş Altında
1983 53 Dram Çeşitli 7.1 5,398
1983 53 Dram Çeşitli 6.8 8,283

Sevgi Sözcükleri
1983 53 Romantik Çeşitli 7.4 42,825

Ölüm Bölgesi
1983 53 Korku Çeşitli 7.2 47,288
1983 53 Komedi Çeşitli 7.2 26,798

Sevimli Aile Tatilde
1983 53 Macera Çeşitli 7.4 75,488

Mavi Yıldırım
1983 53 Aksiyon Çeşitli 6.3 12,999

Rocky 3
1982 52 Dram Çeşitli 6.7 132,932
1982 52 Komedi Çeşitli 6.1 1,454
1982 52 Komedi Çeşitli 5.8 9,312
1982 52 Komedi Editorial Department 7.4 81,059
1982 52 Komedi Çeşitli 4.6 1,599

Yazar! Yazar!
1982 52 Komedi Çeşitli 6.1 4,269
1982 52 Komedi Çeşitli 4.2 27,412
1982 52 Dram Çeşitli 6.2 513
1982 52 Komedi Çeşitli 6.5 32,252
1982 52 Suç Çeşitli 6.5 2,265
1982 52 Komedi Çeşitli 6.1 713
1982 52 Suç Çeşitli 5.5 965

Cennet Parası
1981 51 Dram Çeşitli 6.5 4,399

Kızıllar
1981 51 Biyografi Çeşitli 7.5 17,110
1981 51 Macera Çeşitli 5.7 773
1981 51 Gerilim Çeşitli 6.1 518

Vücut Ateşi
1981 51 Suç Çeşitli 7.4 24,468
1981 51 Korku Çeşitli 6.3 6,882

9'dan 5'e
1980 50 Komedi Çeşitli 6.7 21,168
1980 50 Komedi Çeşitli 6.7 6,736
1980 50 Dram Çeşitli 5.7 2,957

Cennetin Kapısı
1980 50 Aksiyon Çeşitli 6.8 10,622

Er Benjamin
1980 50 Komedi Çeşitli 6.1 18,633
1980 50 Müzik Çeşitli 4.5 3,059
1980 50 Dram Çeşitli 6.5 1,459
1980 50 Komedi Çeşitli 5.0 2,586
1980 50 Komedi Çeşitli 6.3 1,007
1980 50 Biyografi Çeşitli 6.9 520

Dağ Adamı
1980 50 Macera Çeşitli 6.4 1,531

Kıyamet
1979 49 Dram Çeşitli 8.5 477,016

Elektrikli Süvari
1979 49 Komedi Çeşitli 6.2 5,596
1979 49 Komedi Çeşitli 5.9 388

...Ve Herkes İçin Adalet
1979 49 Suç Çeşitli 7.4 23,969

Son Oyun
1979 49 Komedi Çeşitli 7.0 3,838
1979 49 Komedi Çeşitli 5.8 1,928
1979 49 Macera Çeşitli 7.7 26,575
1978 48 Müzikal Çeşitli 7.2 179,941

Eve Gelen Atlı
1978 48 Dram Çeşitli 6.2 1,698

Avcı
1978 48 Dram Çeşitli 8.2 247,014
1978 48 Komedi Çeşitli 6.2 5,043

Yüzüklerin Efendisi
1978 48 Animasyon Çeşitli 6.2 25,246
1978 48 Komedi Çeşitli 7.0 30,164
1978 48 Komedi Çeşitli 6.5 1,626
1978 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.8 6,457

Cennet Beklesin
1978 48 Komedi Çeşitli 6.9 15,005
1978 48 Komedi Çeşitli 6.5 3,096
1978 48 Komedi Çeşitli 5.1 1,655

Dallas 1
1978 Dram Çeşitli 7.0 8,977
1978 48 Dram Çeşitli 6.0 432
1978 48 Komedi Çeşitli 5.8 525

Elveda Güzelim
1977 47 Komedi Çeşitli 7.4 9,815
1977 47 Aksiyon Çeşitli 6.2 1,025
1977 47 Dram Çeşitli 7.0 3,352
1977 47 Dram Çeşitli 5.9 400
1977 47 Komedi Çeşitli 7.4 29,432
1977 47 Gerilim Çeşitli 5.7 1,509

Çöl Kahramanları
1977 47 Dram Çeşitli 6.3 2,245

Bir Yıldız Doğuyor
1976 46 Dram Çeşitli 6.5 5,349
1976 46 Macera Çeşitli 6.8 3,409

22 Numarada Cinayet
1976 46 Komedi Çeşitli 7.4 26,144

Bozgun
1976 46 Dram Çeşitli 6.6 7,399

Mavi Kuş
1976 46 Macera Görsel Efekt
Özel Efekt
5.4 750

Zengin ve Yoksul
1976 Dram Çeşitli 8.5 1,872

Guguk Kuşu
1975 45 Dram Çeşitli 8.7 722,330

Elveda Sevgilim
1975 45 Suç Çeşitli 7.2 4,299
1975 45 Komedi Çeşitli 7.2 4,222

Gece Kımıltıları
1975 45 Suç Çeşitli 7.2 8,231
1975 45 Western Çeşitli 6.6 1,222

Sihirli Dağa Kaçış
1975 45 Fantastik Çeşitli 6.4 7,332
1975 45 Müzikal Çeşitli 6.4 3,855
1974 44 Komedi Çeşitli 7.3 9,141

Alice Artık Burada Oturmuyor
1974 44 Dram Çeşitli 7.4 16,228

Baba 2
1974 44 Suç Çeşitli 9.0 846,890

Konuşma
1974 44 Dram Çeşitli 7.9 78,382

Çin Mahallesi
1974 44 Suç Çeşitli 8.2 229,982

Yıldırım Emri
1974 44 Komedi Çeşitli 7.1 16,791
1974 44 Müzikal Çeşitli 5.9 2,105
1974 44 Aksiyon Çeşitli 6.2 3,479
1974 Suç Çeşitli    
1973 43 Aksiyon Çeşitli 6.5 4,405
1973 43 Komedi Çeşitli 6.3 721
1973 43 Suç Çeşitli 7.4 3,777
1973 43 Western Çeşitli 6.4 4,005
1973 43 Dram Çeşitli 6.1 2,065
1972 Western Çeşitli 8.2 144

Boksörün dünyasi
1972 42 Dram Çeşitli 7.5 5,757

Kin Tuzağı
1971 41 Aksiyon Çeşitli 7.2 8,438

McMillan ve Karısı
1971 Suç Çeşitli 7.2 1,371
1971 41 Komedi Çeşitli 6.7 1,026

Komiser Kolombo
1971 Suç Çeşitli 8.2 20,512
1971 41 Komedi Çeşitli 7.5 3,144

Küçük Dev Adam
1970 40 Komedi Çeşitli 7.6 27,903
1970 40 Komedi Çeşitli 6.8 2,363
1970 40 Aksiyon Çeşitli 7.1 2,798
1970 40 Komedi Çeşitli 6.8 880
1970 40 Komedi Çeşitli 7.2 17,961

Tatlım
1970 40 Komedi Çeşitli 6.7 2,789
1970 40 Dram Çeşitli 6.9 2,639
1970 Macera Görsel Efekt
Çeşitli
   

Kasabanın Sırrı
1969 39 Komedi Çeşitli 7.5 2,222
1969 Dram Çeşitli 8.0 3,301
1969 39 Dram Çeşitli 6.7 471
1969 Dram Çeşitli 7.5 80
1969 39 Komedi Çeşitli 6.3 3,287
1969 39 Komedi Çeşitli 5.5 342
1969 39 Korku Çeşitli 6.0 349
1969 39 Dram Çeşitli 6.9 874

Son Hücum
1968 38 Aksiyon Çeşitli 5.6 9,887
1968 38 Romantik Çeşitli 6.1 328

Komik Kız
1968 38 Biyografi Çeşitli 7.5 14,080
1968 38 Aksiyon Çeşitli 5.9 1,579
1968 Dram Çeşitli 7.1 1,865

Rosemary'nin Bebeği
1968 38 Dram Çeşitli 8.0 148,217
1968 38 Komedi Çeşitli 6.4 1,143

Amansız Takip
1967 37 Aksiyon Çeşitli 5.1 1,247
1967 37 Komedi Çeşitli 7.0 4,658

Parmaklıklar Arkasında
1967 37 Suç Çeşitli 8.2 126,773

Beklenmeyen Misafir
1967 37 Dram Çeşitli 7.8 30,679

Karanlığa Kadar Bekle
1967 37 Suç Çeşitli 7.9 21,695

Bonnie ve Clyde
1967 37 Biyografi Çeşitli 7.9 84,092

Aşk Mevsimi
1967 37 Komedi Çeşitli 8.0 218,669

Gecenin Sıcağında
1967 37 Suç Çeşitli 8.0 52,634
1967 37 Macera Çeşitli 6.7 4,906
1967 37 Savaş Çeşitli 6.4 1,989
1966 36 Aksiyon Çeşitli 6.1 1,992

Hedefi Arıyorum
1966 36 Suç Çeşitli 7.0 6,230
1966 36 Aksiyon Çeşitli 6.0 1,253
1966 36 Korku Çeşitli 6.2 1,504

Çılgın Adam
1966 36 Komedi Çeşitli 5.9 851

Kim Korkar Hain Kurttan?
1966 36 Dram Çeşitli 8.1 58,649
1966 36 Komedi Çeşitli 7.4 3,080

Devlerin Gölgesi
1966 36 Macera Çeşitli 6.3 2,140
1966 36 Dram Çeşitli 7.1 1,394
1965 35 Komedi Çeşitli 6.0 510
1965 35 Dram Çeşitli 6.3 2,507
1965 35 Komedi Çeşitli 5.8 687
1965 35 Savaş Çeşitli 6.8 11,234

Kanunsuz Silâhşör
1965 35 Komedi Çeşitli 6.9 10,913

Benim Tatlı Meleğim
1964 34 Dram Çeşitli 7.9 70,540

Şaşkın Baba
1964 34 Macera Çeşitli 7.4 7,479

Acemi Balıkçı
1964 34 Komedi Çeşitli 7.2 3,577
1964 34 Komedi Çeşitli 7.0 4,416
1964 34 Komedi Çeşitli 6.8 1,098

4 Teksaslı
1963 33 Western Çeşitli 5.6 2,385
1963 33 Suç Çeşitli 7.0 3,514
1963 33 Dram Çeşitli 7.3 1,838

Gizli hakikatler
1962 32 Biyografi Çeşitli 7.3 1,808

Striptiz Yıldızı
1962 32 Biyografi Çeşitli 7.2 4,439
1962 32 Müzikal Çeşitli 7.7 13,491

Tehlikeli Fısıltı
1961 31 Dram Çeşitli 7.8 10,558

Nuremberg Mahkemesi
1961 31 Dram Çeşitli 8.3 48,476
1961 31 Dram Çeşitli 6.8 703
1961 31 Korku Çeşitli 6.9 1,975
1960 30 Suç Çeşitli 6.7 802
1960 30 Komedi Çeşitli 6.1 547

Sisli Geceler
1960 30 Gerilim Çeşitli 6.9 3,214

Zehirli Hayat
1959 29 Dram Çeşitli 7.9 11,585

Donanmanın Melekleri
1959 29 Komedi Çeşitli 7.3 9,788

Yastık Sohbeti
1959 29 Komedi Çeşitli 7.5 11,628

Anne Frank'in Hatıra Defteri
1959 29 Biyografi Çeşitli 7.4 9,640

Sinek
1958 28 Korku Çeşitli 7.1 16,456

Bitmeyen Balayı
1958 28 Suç Çeşitli 8.1 77,408

Sevgili Teyze
1958 28 Komedi Çeşitli 8.0 8,434

Karamazov Kardeşler
1958 28 Dram Çeşitli 6.8 1,975

Açık Denizde
1958 28 Savaş Çeşitli 6.3 263
1957 27 Dram Çeşitli 6.4 2,715

Üç Ruhlu Kadın
1957 27 Dram Çeşitli 7.2 5,761
1957 27 Komedi Çeşitli 6.9 2,758
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017