Giriş Kayıt
Edward Fitzgerald

Edward Fitzgerald


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Özel Efekt, Görsel Efekt

Edward Fitzgerald, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, Özel efekt, görsel efekt. Unutulmuşlar (1950), Garip İhtiras (1953), Ölüm Bahçesi (1956), Tramvaylarda Yanılsama Yolculukları (1954) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Eduardo Fitzgerald | Eduardo Fttzgerald
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1962 Dram Yapım Tasarımcısı 7.9 296

Yedi Silahşörler
1960 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.8 73,819
1960 Komedi Yapım Tasarımcısı 8.3 435
1959 Dram Sanat Yönetmeni 8.0 3,708
1959 Komedi Sanat Yönetmeni    

Kara Akrep
1957 Korku Sanat Yönetmeni 5.2 1,941

Ölüm Bahçesi
1956 Macera Yapım Tasarımcısı 6.9 1,115

Tramvaylarda Yanılsama Yolculukları
1954 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.2 950

Robenson Krüzo'nun Maceraları
1954 Macera Sanat Yönetmeni 6.9 2,664

Rüzgarlı Bayır
1954 Dram Yapım Tasarımcısı    
1954 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.8 1,917
1953 Dram Yapım Tasarımcısı 6.8 6

Garip İhtiras
1953 Dram Yapım Tasarımcısı 7.9 4,014

Gökyüzüne Çıkış
1952 Komedi Yapım Tasarımcısı
Özel Efekt
Görsel Efekt
7.1 883
1951 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 407
1951 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.2 44

Unutulmuşlar
1950 Suç Yapım Tasarımcısı 8.3 13,556
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017