Giriş Kayıt
Jack Fisk

Jack Fisk (71)


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Oyuncu, Yönetmen

Jack Fisk, 19 Aralık 1945 Canton, Illinois, ABD doğumlu yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, oyuncu, yönetmen. Diriliş (2015), Kan Dökülecek (2007), Mulholland Çıkmazı (2001), İnce Kırmızı Hat (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Aralık 1945
Doğum Yeri: Canton, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Jack Fiske
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapım Tasarımcısı 5.8 8,938
2016 71 Belgesel Yapım Tasarımcısı 6.5 1,288
2016 Oyuncu 6.5 1,656

Diriliş
2015 70 Macera Yapım Tasarımcısı 8.0 525,552
2015 70 Dram Yapım Tasarımcısı 5.7 18,889

Aşkın İzleri
2012 67 Dram Yapım Tasarımcısı 5.9 23,400

Usta
2012 67 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 116,387

Hayat Ağacı
2011 66 Dram Yapım Tasarımcısı 6.8 146,600

Aşkın Büyüsü
2011 66 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 100,313
2008 63 Dram 6.0 694

Kan Dökülecek
2007 62 Dram Yapım Tasarımcısı 8.1 413,986

İstila
2007 62 Bilim-Kurgu Yapım Tasarımcısı 5.9 67,989

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 60 Biyografi Yapım Tasarımcısı 6.7 74,781

Mulholland Çıkmazı
2001 56 Dram Yapım Tasarımcısı 8.0 264,704

Straight Hikayesi
1999 54 Biyografi Yapım Tasarımcısı 8.0 68,809

İnce Kırmızı Hat
1998 53 Dram Yapım Tasarımcısı 7.6 149,159
1991 46 Dram Yönetmen 6.3 89

Menekşeler Mavidir
1986 41 Dram Yönetmen 5.7 540

O Güzel Günler
1978 33 Dram Sanat Yönetmeni 8.0 41,671

Silgi Kafa
1977 32 Korku
Oyuncu
7.4 79,509

Günah Tohumu
1976 31 Korku Sanat Yönetmeni 7.4 137,500

Düşman Kardeşler
1976 31 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.1 458

Cennetteki Hayalet
1974 29 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.4 12,474

Kanlı Toprak
1973 28 Suç Sanat Yönetmeni 7.9 52,397
1973 28 Korku Sanat Yönetmeni 6.6 1,836
1973 28 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.9 164
1972 27 Suç Sanat Yönetmeni 5.4 214
1971 26 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.9 221
1967 22 Kısa Metraj Oyuncu 5.7 648
1966 21 Animasyon Çeşitli 5.7 4,500
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017