Giriş Kayıt
Jack Fisk

Jack Fisk (71)


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Oyuncu, Yönetmen

Jack Fisk, 19 Aralık 1945 Canton, Illinois, ABD doğumlu yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, oyuncu, yönetmen. Diriliş (2015), Kan Dökülecek (2007), Mulholland Çıkmazı (2001), İnce Kırmızı Hat (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Aralık 1945
Doğum Yeri: Canton, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Jack Fiske
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 605
2016 71 Belgesel Yapım Tasarımcısı    
2016 71 Oyuncu    

Diriliş
2015 70 Macera Yapım Tasarımcısı 8.0 489,578
2015 70 Dram Yapım Tasarımcısı 5.7 16,812

Aşkın İzleri
2012 67 Dram Yapım Tasarımcısı 5.9 22,336

Usta
2012 67 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 111,693

Hayat Ağacı
2011 66 Dram Yapım Tasarımcısı 6.8 142,365

Aşkın Büyüsü
2011 66 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 98,130
2008 63 Dram 6.0 694

Kan Dökülecek
2007 62 Dram Yapım Tasarımcısı 8.1 396,333

İstila
2007 62 Bilim-Kurgu Yapım Tasarımcısı 5.9 66,731

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 60 Biyografi Yapım Tasarımcısı 6.7 73,106

Mulholland Çıkmazı
2001 56 Dram Yapım Tasarımcısı 8.0 251,567

Straight Hikayesi
1999 54 Biyografi Yapım Tasarımcısı 8.0 66,077

İnce Kırmızı Hat
1998 53 Dram Yapım Tasarımcısı 7.6 144,275
1991 46 Dram Yönetmen 6.3 89

Menekşeler Mavidir
1986 41 Dram Yönetmen 5.7 540

O Güzel Günler
1978 33 Dram Sanat Yönetmeni 8.0 39,861

Silgi Kafa
1977 32 Fantastik
Oyuncu
7.4 74,424

Günah Tohumu
1976 31 Korku Sanat Yönetmeni 7.4 131,930

Düşman Kardeşler
1976 31 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.1 458

Cennetteki Hayalet
1974 29 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.4 11,878

Kanlı Toprak
1973 28 Suç Sanat Yönetmeni 7.9 50,028
1973 28 Korku Sanat Yönetmeni 6.6 1,836
1973 28 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.9 164
1972 27 Suç Sanat Yönetmeni 5.4 214
1971 26 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.9 221
1967 22 Kısa Metraj Oyuncu 5.5 454
1966 21 Kısa Metraj Çeşitli    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017