Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Peter S. Fischer

Peter S. Fischer


Senarist, Yapımcı

Peter S. Fischer, senarist, yapımcı. Cinayet Dosyası (1984) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cinayet Dosyası
1984 Suç Senarist
Yapımcı
6.9 13,378
1981 Suç Senarist    
1977 Dram Senarist
Yapımcı
   
1976 Suç Yapımcı
Senarist
   
1974 Suç Senarist
Çeşitli
   

McMillan ve Karısı
1971 Suç Senarist 7.2 1,371

Komiser Kolombo
1971 Suç Senarist
Çeşitli
8.2 20,081
1954 Aksiyon Senarist 8.6 1,096
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017