Giriş Kayıt
Geoffrey Fischer

Geoffrey Fischer (51)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu Yönetmeni

Geoffrey Fischer, 13 Şubat 1937 New York, ABD doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu yönetmeni. I Dream of Jeannie (1965) yapımıyla biliniyor.04 Ekim 1988 tarihinde (51 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 13 Şubat 1937
Ölüm Tarihi: 04 Ekim 1988
Doğum Yeri: New York, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
   
1987 Bilim-Kurgu Senarist
Çeşitli
   
1981 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 199
1967 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 1,417
1965 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.5 9,205
Film Altyazıları
Live by Night (12,702) Resident Evil: The Final Chapter (5,880) Why Him? (5,403) Rogue One (3,956) Patriots Day (3,100) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,964) Paterson (2,174) Allied (2,167) Split (2,153)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,066) The 100 (3,706) Legion (3,175) Into the Badlands (2,857) The Originals (2,603) The Last Kingdom (2,268) Arrow (2,031) Vikings (1,850) The Expanse (1,772) Designated Survivor (1,758)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017