Giriş Kayıt
Geoffrey Fischer

Geoffrey Fischer (51)


Senarist, Oyuncu Yönetmeni, Yapımcı

Geoffrey Fischer, 13 Şubat 1937 New York, ABD doğumlu senarist, oyuncu yönetmeni, yapımcı. I Dream of Jeannie (1965) yapımıyla biliniyor.04 Ekim 1988 tarihinde (51 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 13 Şubat 1937
Ölüm Tarihi: 04 Ekim 1988
Doğum Yeri: New York, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
   
1987 Bilim-Kurgu Senarist
Çeşitli
   
1981 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 199
1967 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 1,417
1965 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.5 9,102
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,994) Allied (12,194) Moana (7,782) Lion (5,871) Arrival (4,053) Hacksaw Ridge (3,417) Assassin's Creed (3,150) Nocturnal Animals (3,147) Shut In (2,381) Underworld: Blood Wars (2,322)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,723) Taboo (8,961) The Expanse (7,747) Legion (6,219) Arrow (6,008) The Big Bang Theory (5,889) Vikings (4,853) The Blacklist (3,409) Suits (3,167) Sherlock (3,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017