Giriş Kayıt
Geoffrey Fischer

Geoffrey Fischer (51)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu Yönetmeni

Geoffrey Fischer, 13 Şubat 1937 New York, ABD doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu yönetmeni. I Dream of Jeannie (1965) yapımıyla biliniyor.04 Ekim 1988 tarihinde (51 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 13 Şubat 1937
Ölüm Tarihi: 04 Ekim 1988
Doğum Yeri: New York, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 Bilim-Kurgu Senarist
Çeşitli
   
1983 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
6.6 890
1981 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 199
1967 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 1,594
1965 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.5 10,275
Dizi Altyazıları
Westworld (9,260) The 100 (2,715) La casa de papel (2,129) 12 Monkeys (2,081) The Expanse (1,947) The Crossing (1,693) Into the Badlands (1,684) Vikings (1,103) Legion (1,091) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018