Giriş Kayıt
Eddie Firestone

Eddie Firestone (86)


Oyuncu

Eddie Firestone, 11 Aralık 1920 San Francisco, California, ABD doğumlu oyuncu. Bela (1971), Two for the Seesaw (1962), Büyük Lokomotif Soygunu (1956), (1973) Taş Yürekli Katil (1973) gibi yapımlarla biliniyor.01 Mart 2007 tarihinde (86 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 11 Aralık 1920
Ölüm Tarihi: 01 Mart 2007
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Edward Firestone
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 84 Belgesel Oyuncu    
1981 61 Bilim-Kurgu Oyuncu    

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 8,965
1978 Western Oyuncu    
1976 Dram Oyuncu 7.3 3,695
1974 Suç Oyuncu 8.1 5,073
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,454

Taş Yürekli Katil
1973 53 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,715

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 3,678

Bela
1971 51 Aksiyon Oyuncu 7.7 45,031
1971 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,664
1970 50 Komedi Oyuncu 5.7 276
1968 Suç Oyuncu 7.4 4,257
1967 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,747
1965 Komedi Oyuncu 7.9 6,264
1965 Western Oyuncu 7.8 1,776
1962 42 Dram Oyuncu 6.8 1,143
1959 Dram Oyuncu    
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,840
1959 39 Dram Oyuncu    
1959 Western Oyuncu 8.1 49
1959 Komedi Oyuncu    
1958 38 Western Oyuncu 6.9 1,523
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,420

Büyük Lokomotif Soygunu
1956 36 Aksiyon Oyuncu 7.1 732
1956 36 Western Oyuncu 6.2 151
1956 36 Dram Oyuncu 6.6 344
1955 35 Dram Oyuncu 7.0 608
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,573
1953 33 Komedi Oyuncu 7.0 894
1952 32 Komedi Oyuncu 6.4 1,329
1952 32 Biyografi Oyuncu 7.0 991
1952 Western Oyuncu 7.7 437
1950 30 Komedi Oyuncu 6.7 603
Film Altyazıları
Gold (7,282) Rings (3,827) Logan (3,068) Get Out (2,460) La La Land (2,090) Split (1,870) The Age of Shadows (1,868) Zashchitniki (1,704) The Great Wall (1,528) Office Christmas Party (1,428)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,877) The Blacklist (4,289) The Expanse (3,303) Better Call Saul (2,128) The Last Kingdom (2,113) Doctor Who (1,681) Game of Thrones (1,676) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,634) Vikings (1,620) Supernatural (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017