Giriş Kayıt
Lino Fiorito

Lino Fiorito


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Oyuncu

Lino Fiorito, yapım tasarımcısı, sanat bölümü, oyuncu. Il divo: La spettacolare vita di Giulio Andreotti (2008), Aşkın Getirdikleri (2004), Aile Dostu (2006), L'uomo in più (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapım Tasarımcısı    
2010 Dram Yapım Tasarımcısı 6.3 571
2008 Biyografi Yapım Tasarımcısı 7.3 11,380

Göldeki Kız
2007 Gizem 6.6 2,751

Aile Dostu
2006 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 2,435
2005 Dram Yapım Tasarımcısı 6.8 194
2005 Dram Yapım Tasarımcısı 3.2 539

Aşkın Getirdikleri
2004 Suç Yapım Tasarımcısı 7.6 10,667
2001 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
Yapım Tasarımcısı
7.3 1,718
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017