Giriş Kayıt
Jack A. Finlay

Jack A. Finlay


Sesler

Jack A. Finlay, sesler. Ölüme Koşanlar (1980), Son Darbe (1970), Vahşi Kahraman (1970), Büyük Yarış (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jack Finlay | Jack A. Finley | Jack Finley | Jack
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 Komedi Sesler 7.0 4,334
1983 Biyografi Sesler 7.1 1,168
1982 Biyografi Sesler    
1982 Aksiyon Sesler 6.3 1,397

Ölüme Koşanlar
1980 Aksiyon Sesler 7.2 15,675

Shogun 1
1980 Macera Sesler    
1976 Western Sesler    
1976 Komedi Sesler 6.9 4,266
1974 Dram Sesler 7.3 486
1972 Western Sesler 6.0 560

Eve Gelen Yabancı
1972 Aksiyon Sesler 6.8 3,245

Büyük Yarış
1971 Aksiyon Sesler 6.7 6,583
1971 Western Sesler 5.8 461

Son Darbe
1970 Macera Sesler 6.8 7,733

Vahşi Kahraman
1970 Western Sesler 6.9 6,692
1970 Aksiyon Sesler 6.3 297

Kahramanın Sonu
1970 Western Sesler 7.1 1,767
1967 Aksiyon Sesler    
1960 Dram Sesler 8.3 86
1959 Dram Sesler    
1959 Dram Sesler 8.1 2,234
1955 Dram Sesler 8.0 3,476
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017