Giriş Kayıt
Jack A. Finlay

Jack A. Finlay


Sesler

Jack A. Finlay, sesler. Ölüme Koşanlar (1980), Son Darbe (1970), Büyük Yarış (1971), Vahşi Kahraman (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jack Finlay | Jack A. Finley | Jack Finley | Jack
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kocam ve Sevgilim
1985 Komedi Sesler 7.0 4,515
1983 Biyografi Sesler 7.1 1,207
1982 Biyografi Sesler    
1982 Aksiyon Sesler 6.3 1,397

Ölüme Koşanlar
1980 Aksiyon Sesler 7.2 16,437

Shogun 1
1980 Macera Sesler 8.1 9,631
1976 Western Sesler    
1976 Komedi Sesler 6.9 4,647
1974 Dram Sesler 7.3 486
1972 Western Sesler 6.0 560

Eve Gelen Yabancı
1972 Aksiyon Sesler 6.8 3,404

Büyük Yarış
1971 Aksiyon Sesler 6.7 7,010
1971 Western Sesler 5.8 461

Son Darbe
1970 Macera Sesler 6.8 8,272

Vahşi Kahraman
1970 Western Sesler 6.9 6,692
1970 Aksiyon Sesler 6.3 297

Kahramanın Sonu
1970 Western Sesler 7.1 1,767
1962 Aksiyon Sesler 8.5 1,791
1960 Dram Sesler 8.3 86
1959 Dram Sesler    
1959 Dram Sesler 8.1 2,445
1955 Dram Sesler 8.0 3,788
1950 Komedi Sesler 8.7 867
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017