Giriş Kayıt
Diane Fine

Diane Fine


Senarist, Yapımcı

Diane Fine, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Diane Marcus
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çömez
2010 Komedi Yapımcı 6.8 3,692
2006 Belgesel 7.5 429
2004 Aksiyon Senarist 4.3 717
2003 Gerilim Senarist 5.6 331

Kayıp Hazine
2003 Aksiyon Senarist 3.8 444
2001 Suç Senarist 5.4 643
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (118,224) Rick and Morty (4,427) The Defenders (3,365) The Strain (3,038) Suits (1,926) Mr. Mercedes (1,331) Fargo (1,180) The Sinner (1,139) The Last Ship (1,096) Breaking Bad (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017