Giriş Kayıt
Gail Filman

Gail Filman


Kostümcü

Gail Filman, kostümcü. Billy Madison (1995), Aşk Denizi (1989), Beyaz Saray'da Cinayet (1997), İnsan Değildiler (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Dram Kostüm Bölümü    

Beyaz Saray'da Cinayet
1997 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.1 24,801

Bir Dilek Tut
1997 Komedi Kostüm Bölümü 5.4 4,329
1996 Komedi Kostüm Bölümü 6.2 5,839
1995 Bilim-Kurgu Kostüm Bölümü 7.4 1,851
1995 Komedi Kostüm Bölümü 6.4 113,213

Katil Ruh
1991 Korku Kostüm Bölümü 5.5 3,215

Aşk Denizi
1989 Suç Kostüm Bölümü 6.8 32,347
1988 Komedi Kostüm Bölümü 5.9 2,679
1987 Dram Kostüm Bölümü 5.9 1,422
1985 Komedi Kostüm Bölümü 5.5 1,092

Büyülü Yılbaşı
1985 Aile Kostüm Bölümü 6.7 2,260
1983 Macera Kostüm Bölümü 5.3 4,128

İnsan Değildiler
1982 Suç Kostüm Bölümü 6.6 7,081

Telefon Cinayetleri
1982 Korku Kostüm Bölümü 5.6 372
Dizi Altyazıları
Shameless (5,863) Vikings (4,312) Game of Thrones (3,175) Mr. Robot (2,332) Supernatural (1,875) Lucifer (1,547) Outlander (1,475) The Big Bang Theory (1,411) Arrow (1,345) Manhunt: Unabomber (1,316)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017