Giriş Kayıt
Georgette Fillon

Georgette Fillon


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Georgette Fillon, kostümcü, kostüm tasarımcısı. Madame de... (1953), Casque d'or (1952), Anjelik Serseriler Prensesi (1964), Judex (1963) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mayerling Faciası
1968 Dram Kostüm Bölümü 6.5 1,016
1967 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.4 653

Anjelik Saray Yosması
1965 Macera Kostüm Bölümü 6.9 1,056

Anjelik Serseriler Prensesi
1964 Macera Kostüm Bölümü 6.9 1,869
1963 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.3 1,557
1962 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.2 97

Ren Geçidi
1960 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.8 105
1959 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.8 71
1958 Dram Kostüm Bölümü 6.5 613
1958 Macera Kostüm Bölümü 5.1 1,107
1957 Suç Kostüm Bölümü 7.3 371
1955 Komedi Kostüm Bölümü 6.9 671
1953 Dram Kostüm Bölümü 8.0 6,712
1952 Suç Kostüm Bölümü 6.4 518
1952 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.1 420
1952 Suç Kostüm Bölümü 7.9 3,507
1951 Komedi Kostüm Bölümü 7.3 37
1947 Biyografi Kostüm Bölümü 7.1 490
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,799) The Foreigner (6,854) Stronger (5,850) Flatliners (4,828) Dunkirk (3,793) Beyond Skyline (3,013) American Made (2,492) Kingsman: The Golden Circle (2,198) It (2,011) Loving Vincent (1,872)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017