Giriş Kayıt
Sara Fillmore

Sara Fillmore


Görsel Efekt

Sara Fillmore, görsel efekt. Eve Uçuş (1996), Elmas Soyguncuları (2001), The Caveman's Valentine (2001), (1997) Tehlikeli Yaratıklar (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Elmas Soyguncuları
2001 Komedi Görsel Efekt 6.4 3,523
2001 Suç Görsel Efekt 6.0 5,633
2000 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 494,314

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 Komedi Görsel Efekt 4.3 41,864

Koruyucu Meleğim
1998 Komedi Görsel Efekt 7.3 10,858

Dr. Dolittle
1998 Komedi Görsel Efekt 5.3 80,103

Tehlikeli Yaratıklar
1997 Korku Görsel Efekt 5.9 39,314

Eve Uçuş
1996 Macera Görsel Efekt 6.8 20,639
1970 Dram Görsel Efekt 7.8 2,113
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017