Giriş Kayıt
Bob Fillis

Bob Fillis (2)


Kameraman

Bob Fillis, 14 Temmuz 2015 doğumlu kameraman. 48 Saat Daha (1990), Soğuk Nefes (1990), Ecelle Yarış (1980), Kızıl Ateş (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Temmuz 2015
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Kameraman 5.5 75,055

Adi Dedektif
1994 Aksiyon Kameraman 5.8 3,985
1992 Komedi Kameraman 6.0 9,986

Ölüm Kadına Yakışır
1992 Komedi Kameraman 6.5 86,363
1992 Suç Kameraman 6.8 2,466

Yeniden Ölmek
1991 Gizem Kameraman 7.0 22,926

48 Saat Daha
1990 Aksiyon Kameraman 5.8 31,804

Soğuk Nefes
1990 Aksiyon Kameraman 5.8 23,597

Yakisikli Johnny
1989 Suç Kameraman 6.1 6,959

Kızıl Ateş
1988 Aksiyon Kameraman 6.0 54,055
1988 Komedi Kameraman 6.4 9,882

Kızgın
1988 Aksiyon Kameraman 5.2 7,680

Hüküm
1987 Aksiyon Kameraman 6.6 4,786
1987 Komedi Kameraman 5.9 27,607
1986 Aksiyon Kameraman 5.7 3,376

Tuhaf Bilim
1985 Komedi Kameraman 6.6 65,949

Patlama
1981 Gizem Kameraman 7.4 32,101
1980 Komedi Kameraman 5.2 305

Ecelle Yarış
1980 Aksiyon Kameraman 7.3 6,964
1977 Dram Kameraman 5.9 400

Kanunsuz Josey Wales
1976 Western Kameraman 7.9 54,937

Elveda Sevgilim
1975 Suç Kameraman 7.2 4,299
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,466) The Foreigner (6,062) Stronger (5,689) Flatliners (4,336) Dunkirk (3,399) Beyond Skyline (2,721) American Made (2,267) Kingsman: The Golden Circle (1,967) It (1,825) Loving Vincent (1,800)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017