Giriş Kayıt
Nathan Fillion

Nathan Fillion (46)


Oyuncu, Yapımcı

Nathan Craig Fillion, 27 Mart 1971 Edmonton, Alberta, Kanada doğumlu oyuncu, yapımcı. Serenity (2005), Firefly (2002), Castle (2009), Yaratıklar (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nathan Craig Fillion
Doğum Tarihi: 27 Mart 1971
Doğum Yeri: Edmonton, Alberta, Kanada
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.87 m
10.0 (5 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (32)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Arabalar 3
2017 46 Animasyon Oyuncu 6.9 29,184
2016 45 Animasyon Oyuncu    
2015 Bilim-Kurgu Oyuncu 8.5 398
2015 Oyuncu 6.6 362
2015 44 Belgesel Oyuncu 6.3 440

Adalet Birliği: Atlantis Tahtı
2015 44 Animasyon Oyuncu 6.6 6,787

Galaksinin Koruyucuları
2014 43 Aksiyon Oyuncu 8.1 800,237
2014 43 Animasyon Oyuncu 7.1 471

Aşk Açlığı
2014 43 Komedi 5.8 1,215
2013 Müzik Oyuncu 7.0 63
2013 Oyuncu 6.9 316

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 42 Macera Oyuncu 5.9 94,555

Adalet Birliği: Flash Noktası Paradoksu
2013 42 Animasyon Oyuncu 8.1 22,766

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 42 Animasyon Oyuncu 7.3 261,702

Esrarengiz Kasaba
2012 Animasyon Oyuncu 8.9 36,750
2012 41 Animasyon Oyuncu    

Kuru Gürültü
2012 41 Komedi Oyuncu 7.2 14,708

Adalet Birliği: Kıyamet
2012 41 Animasyon Oyuncu 7.5 16,864
2012 41 Talk-Show Oyuncu 7.8 176

Yeşil Fener: Zümrüt Şövalyeleri
2011 40 Animasyon Oyuncu 6.9 7,256
2010 Komedi Oyuncu 8.1 18,885
2010 Aksiyon Oyuncu 7.6 2,004
2010 39 Komedi Oyuncu 6.8 66,031
2010 39 Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 5.0 37
2009 Komedi Yapımcı
Oyuncu
8.2 125,931
2009 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,309
2009 Komedi Oyuncu 8.5 159,831
2009 Komedi Oyuncu 8.5 279,175

Harika Kadın
2009 38 Animasyon Oyuncu 7.4 9,333

Hayat Yolu
2008 37 Dram Oyuncu 6.7 2,809
2008 Komedi Oyuncu 8.7 31,642

Garson Kız
2007 36 Komedi Oyuncu 7.0 39,429
2007 Aksiyon Oyuncu 8.1 5,876
2007 Komedi Oyuncu 8.3 8,512

Hayalet Sesler 2
2007 36 Dram Oyuncu 5.7 11,410
2007 Aksiyon Oyuncu 7.9 4,545
2006 35 Belgesel Oyuncu    

Yaratıklar
2006 35 Komedi Oyuncu 6.5 65,873
2005 34 Aksiyon Oyuncu 7.9 256,276
2005 Aile Oyuncu 4.8 8,588
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 95,625
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 100,118
2004 33 Komedi Oyuncu 6.4 627
2003 32 Dram Oyuncu 5.1 579
2003 Komedi Oyuncu 6.6 1,239
2003 Komedi Oyuncu 6.8 10,469
2002 Macera Oyuncu 9.1 207,532
2001 Animasyon Oyuncu 7.8 35,175

Adalet Birliği
2001 Animasyon Oyuncu 8.6 31,714

Drakula 2000
2000 29 Korku Oyuncu 4.9 28,834

Geçmişin Sığınağı
1999 28 Komedi Oyuncu 6.6 52,459

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 27 Aksiyon Oyuncu 8.6 988,914
1998 Komedi Oyuncu 7.4 14,102
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,926

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Oyuncu 8.2 109,987
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,909
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017