Giriş Kayıt
Joanne Filleti

Joanne Filleti


Sanat Bölümü

Joanne Filleti, sanat bölümü. Kurt Kızlar (2000), Sabotaj (1996), (2005) Testere 2 (2005), (2008) Testere 5 (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Macera Sanat Bölümü 5.8 10,501

Boz Bahçeler
2009 Biyografi Sanat Bölümü    

Testere 5
2008 Korku Sanat Bölümü 5.8 96,056
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.7 21,266

Testere 2
2005 Korku Sanat Bölümü 6.6 201,520
2001 Dram Sanat Bölümü    

Kurt Kızlar
2000 Dram Sanat Bölümü 6.8 35,497

Sabotaj
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 1,036
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017