Giriş Kayıt
Joanne Filleti

Joanne Filleti


Sanat Bölümü

Joanne Filleti, sanat bölümü. Kurt Kızlar (2000), Sabotaj (1996), Blood & Donuts (1995), (2005) Testere 2 (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Macera Sanat Bölümü 5.8 10,501

Boz Bahçeler
2009 Biyografi Sanat Bölümü    

Testere 5
2008 Korku Sanat Bölümü 5.8 97,806
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.7 21,399

Testere 2
2005 Korku Sanat Bölümü 6.6 203,995
2001 Dram Sanat Bölümü    

Kurt Kızlar
2000 Dram Sanat Bölümü 6.8 35,683

Sabotaj
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 1,036
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.0 980
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,270) Stronger (5,559) The Foreigner (5,301) Flatliners (4,071) Dunkirk (3,256) Beyond Skyline (2,476) American Made (2,149) Kingsman: The Golden Circle (1,864) Loving Vincent (1,751) It (1,716)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017