Giriş Kayıt
Joanne Filleti

Joanne Filleti


Sanat Bölümü

Joanne Filleti, sanat bölümü. Kurt Kızlar (2000), Sabotaj (1996), Blood & Donuts (1995), (2005) Testere 2 (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Macera Sanat Bölümü 5.8 10,848

Boz Bahçeler
2009 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 8,026

Testere 5
2008 Korku Sanat Bölümü 5.8 101,726
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.7 21,399

Testere 2
2005 Korku Sanat Bölümü 6.6 209,887
2001 Dram Sanat Bölümü    

Kurt Kızlar
2000 Dram Sanat Bölümü 6.8 36,574

Sabotaj
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 1,036
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.0 980
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018