Giriş Kayıt
Joanne Filleti

Joanne Filleti


Sanat Bölümü

Joanne Filleti, sanat bölümü. Kurt Kızlar (2000), Sabotaj (1996), (2005) Testere 2 (2005), (2008) Testere 5 (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Macera Sanat Bölümü 5.8 10,501

Boz Bahçeler
2009 Biyografi Sanat Bölümü    

Testere 5
2008 Korku Sanat Bölümü 5.8 94,949
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.7 21,229

Testere 2
2005 Korku Sanat Bölümü 6.6 199,594
2001 Dram Sanat Bölümü    

Kurt Kızlar
2000 Dram Sanat Bölümü 6.8 35,186

Sabotaj
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 1,036
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,527) Rick and Morty (4,165) The Defenders (3,249) The Strain (2,898) Suits (1,839) Mr. Mercedes (1,286) The Sinner (1,097) Fargo (1,054) The Last Ship (975) Breaking Bad (953)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017