Giriş Kayıt
Dennis Fill

Dennis Fill


Kostümcü, Set Dekoratörü, Kostüm Tasarımcısı

Dennis Fill, kostümcü, set dekoratörü, kostüm tasarımcısı. Kıyamet (1979), Bugsy (1991), Thief (1981), The Ice Pirates (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Biyografi Kostüm Bölümü 6.8 22,317
1991 Aksiyon Kostüm Bölümü 4.8 1,577
1989 Komedi Kostüm Bölümü 5.8 1,767
1988 Dram Kostüm Bölümü 7.2 300
1984 Komedi Kostüm Bölümü 5.7 8,455
1981 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.4 18,681

Kıyamet
1979 Dram Kostüm Bölümü 8.5 496,038
1979 Komedi Kostüm Bölümü 6.4 7,126

Beyaz Bufalu
1977 Western Set Dekoratörü
Kostüm Tasarımcısı
6.1 2,709

Mavi isik saçanlar
1973 Suç Kostüm Bölümü 7.2 3,659
1973 Dram Kostüm Bölümü 6.8 1,568
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,239) Dunkirk (4,044) Stronger (3,084) It (2,249) American Made (1,539) Mother! (1,538) Loving Vincent (1,472) Kingsman: The Golden Circle (1,422) Flatliners (694) The Foreigner (678)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,383) Shameless (6,289) Mr. Robot (5,440) Game of Thrones (3,354) Peaky Blinders (2,267) Manhunt: Unabomber (2,219) Lucifer (1,805) Designated Survivor (1,680) Supernatural (1,441) The Big Bang Theory (1,210)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017