Giriş Kayıt
Valeri Filippov

Valeri Filippov (78)


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Valeri Nikolayevich Filippov, 27 Ocak 1939 doğumlu sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Kholodnoe leto pyatdesyat tretego (1987) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Valeri Nikolayevich Filippov
Doğum Tarihi: 27 Ocak 1939
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 73 Aksiyon Sanat Bölümü    
2012 73 Aksiyon Sanat Bölümü 4.1 1,371
2011 72 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü    

Turnuva
2009 70 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 31,677
2009 70 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 8,045

Kara Göl 2
2007 68 Korku Sanat Bölümü    
2006 Macera Sanat Bölümü 3.5 383

Boa Pitona Karşı
2004 65 Aksiyon Sanat Bölümü    
2002 Suç Yapım Tasarımcısı 8.6 6,959
2000 61 Dram Yapım Tasarımcısı 6.6 223
1987 48 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 8.1 836
1974 35 Macera Yapım Tasarımcısı 7.1 392
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017