Giriş Kayıt
Valeri Filippov

Valeri Filippov (78)


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Valeri Nikolayevich Filippov, 27 Ocak 1939 doğumlu sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Infestation (2009), (2009) Turnuva (2009), (2007) Kara Göl 2 (2007), (2012) True Bloodthirst (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Valeri Nikolayevich Filippov
Doğum Tarihi: 27 Ocak 1939
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 73 Aksiyon Sanat Bölümü    
2012 73 Aksiyon Sanat Bölümü 4.1 1,371
2011 72 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü    

Turnuva
2009 70 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 31,677
2009 70 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 8,045

Kara Göl 2
2007 Korku Sanat Bölümü 3.2 5,262
2006 Macera Sanat Bölümü 3.5 383

Boa Pitona Karşı
2004 65 Aksiyon Sanat Bölümü    
2002 Suç Yapım Tasarımcısı 8.6 6,959
2000 61 Dram Yapım Tasarımcısı 6.6 223
1987 48 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 8.1 836
1974 35 Macera Yapım Tasarımcısı 7.1 392
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,952) The Foreigner (7,214) Stronger (5,936) Flatliners (5,027) Dunkirk (3,942) Beyond Skyline (3,189) American Made (2,595) Kingsman: The Golden Circle (2,311) It (2,092) Loving Vincent (1,902)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017