Giriş Kayıt
Sonny P. Filippini

Sonny P. Filippini (3)


Sonny P. Filippini, 14 Temmuz 2015 doğumlu Soğuk Nefes (1990), Hayalet Öyküsü (1981), Clean and Sober (1988), İftiranın Bedeli (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Temmuz 2015
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Çeşitli 8.0 32,653
2008 Dram Çeşitli 6.8 1,296

Zack & Cody'nin Lüks Yaşamı
2005 Komedi Çeşitli 6.4 27,596

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Çeşitli 5.7 28,448
2003 Dram Çeşitli 7.3 234
2002 Komedi Çeşitli 4.1 1,243
1997 Aksiyon Çeşitli 6.8 247,327
1997 Suç Çeşitli 8.1 1,703

İftiranın Bedeli
1996 Aksiyon Çeşitli 5.3 16,273
1995 Komedi Çeşitli 7.9 11,615
1991 Komedi Çeşitli 6.4 10,388

Av 2
1990 Aksiyon Çeşitli 6.3 123,277

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Çeşitli 6.2 26,281

Soğuk Nefes
1990 Aksiyon Çeşitli 5.8 24,375

Karateci Çocuk 3
1989 Aksiyon Çeşitli 5.1 41,782
1988 Dram Çeşitli 6.7 4,670

Kanlı Para (II)
1988 Aksiyon Çeşitli    
1988 Komedi Çeşitli 5.9 3,428

Bir Gecelik Aşk
1986 Komedi Çeşitli 6.2 12,666

Cheers 1
1982 Komedi Çeşitli 7.8 40,143
1982 Western Çeşitli 5.7 122

Hayalet Öyküsü
1981 Dram Çeşitli 6.3 6,468
1980 Dram Çeşitli 5.8 3,175

Yoldan Çıkma
1977 Komedi Çeşitli 5.6 132
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018