Giriş Kayıt
Paul Filipp

Paul Filipp


Kameraman

Paul Filipp, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1959 Dram Kameraman 7.8 5,466
1958 Dram Kameraman 6.8 225
1956 Aile Kameraman 6.4 190

Günahsız Melek
1948 Komedi Kameraman 7.4 5,132
1944 Kameraman 7.5 37
Film Altyazıları
The Foreigner (7,805) The Mountain Between Us (5,320) Flatliners (5,068) Stronger (3,503) Beyond Skyline (3,443) Dunkirk (3,299) American Made (2,233) Kingsman: The Golden Circle (1,998) It (1,803) Victoria & Abdul (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017