Giriş Kayıt
Michael Filipowich

Michael Filipowich


Oyuncu

Michael Filipowich, oyuncu. Charlie Jade (2005), Biohazard Code: Veronica (2000), Medal of Honor (2010), Recovery (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Fipowich
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Oyuncu 4.7 932
2013 Dram Oyuncu 8.0 17,826
2011 Suç Oyuncu 7.3 13,169
2010 Aksiyon Oyuncu 7.0 753

Ziyaretçiler
2009 Dram Oyuncu 6.8 47,283
2008 Aksiyon Oyuncu    
2005 Biyografi Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 7.5 907

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 Biyografi Oyuncu 7.1 73,167
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 152,225

Elmas Soyguncuları
2001 Komedi Oyuncu 6.4 3,523
2001 Aksiyon Oyuncu 8.0 509
2000 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,196
1999 Aksiyon Oyuncu    
1997 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,114
1997 Aksiyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,601) Legion (9,113) Arrow (6,520) The 100 (5,932) The Flash (5,714) Black Sails (4,049) The Big Bang Theory (3,844) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Suits (3,505) The Expanse (3,243)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017