Giriş Kayıt
Michael Filipowich

Michael Filipowich


Oyuncu

Michael Filipowich, oyuncu. Charlie Jade (2005), Biohazard Code: Veronica (2000), Medal of Honor (2010), Recovery (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Fipowich
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Oyuncu 4.6 1,131
2013 Dram Oyuncu 8.0 18,021
2011 Suç Oyuncu 7.3 13,220
2010 Aksiyon Oyuncu 7.0 753

Ziyaretçiler
2009 Dram Oyuncu 6.8 47,446
2008 Aksiyon Oyuncu    
2005 Biyografi Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 7.5 907

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 Biyografi Oyuncu 7.1 73,428
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 153,139

Elmas Soyguncuları
2001 Komedi Oyuncu 6.4 3,523
2001 Aksiyon Oyuncu 8.0 509
2000 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,196
1999 Aksiyon Oyuncu    
1997 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,135
1997 Aksiyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Live by Night (9,476) Why Him? (6,589) Rogue One (3,356) Resident Evil: The Final Chapter (3,328) Patriots Day (2,379) Assassin's Creed (2,107) Hidden Figures (2,001) Paterson (1,298) Split (1,240) Allied (949)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,090) Black Sails (4,173) Into the Badlands (3,215) Legion (2,376) The 100 (2,133) Vikings (1,816) Taken (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,444) Arrow (1,398)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017