Giriş Kayıt
Michael Filipowich

Michael Filipowich


Oyuncu

Michael Filipowich, oyuncu. Charlie Jade (2005), Biohazard Code: Veronica (2000), Recovery (2016), Medal of Honor (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Fipowich
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Oyuncu 3.4 76
2016 Korku Oyuncu 4.6 1,212
2016 Dram Oyuncu 7.0 84
2013 Dram Oyuncu 8.0 18,335
2011 Suç Oyuncu 7.3 13,301
2010 Aksiyon Oyuncu 7.0 753

Ziyaretçiler
2009 Dram Oyuncu 6.8 47,745
2008 Aksiyon Oyuncu    
2005 Biyografi Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 7.5 907

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 Biyografi Oyuncu 7.1 73,818
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 154,234

Elmas Soyguncuları
2001 Komedi Oyuncu 6.4 3,523
2001 Aksiyon Oyuncu 8.0 509
2000 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,196
1999 Aksiyon Oyuncu    
1997 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,146
1997 Aksiyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
The Flash (10,781) Better Call Saul (6,200) Fargo (5,440) Arrow (4,478) Lucifer (4,446) The 100 (4,232) Gotham (3,681) 12 Monkeys (2,917) Supernatural (2,868) American Gods (2,825)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017