Giriş Kayıt
Michael Filipowich

Michael Filipowich


Oyuncu

Michael Filipowich, oyuncu. Charlie Jade (2005), It Stains the Sands Red (2016), Biohazard Code: Veronica (2000), Recovery (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Fipowich
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 6.5 626
2017 Korku Oyuncu 2.9 121
2016 Dram Oyuncu 5.5 2,739
2016 Korku Oyuncu 4.6 1,212
2013 Dram Oyuncu 7.9 20,398
2011 Suç Oyuncu 7.3 13,778
2010 Aksiyon Oyuncu 7.0 753

Ziyaretçiler
2009 Dram Oyuncu 6.8 49,384
2008 Aksiyon Oyuncu    
2005 Biyografi Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 7.5 907

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 Biyografi Oyuncu 7.1 76,474
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 158,855

Elmas Soyguncuları
2001 Komedi Oyuncu 6.4 3,523
2001 Aksiyon Oyuncu 8.0 509
2000 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,196
1999 Aksiyon Oyuncu    
1997 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,368
1997 Aksiyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018