Giriş Kayıt
Frank Filipetti

Frank Filipetti


Müzisyen, Sesler

Frank Filipetti, müzisyen, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Seni İstiyorum
2007 Dram Müzik 7.4 97,015

Minik Fil Heffalump
2005 Animasyon Müzik 6.4 4,268

Yaşamın Kıyısındaki Kartpostallar
1990 Komedi Müzik 6.7 12,930
1983 Komedi Müzik 7.2 2,661
1971 Biyografi Sesler 7.8 445
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,952) The Foreigner (7,214) Stronger (5,936) Flatliners (5,027) Dunkirk (3,942) Beyond Skyline (3,189) American Made (2,595) Kingsman: The Golden Circle (2,311) It (2,092) Loving Vincent (1,902)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017