Giriş Kayıt
Beth Filipecki

Beth Filipecki


Kostüm Tasarımcısı

Beth Filipecki, kostüm tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Romantik Kostüm Tasarımcısı    
2006 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.1 154

If I Were You
2006 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.2 3,246

Babamın Sol Tarafı
2001 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.7 1,239

Canudos Savaşı
1997 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 518
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017