Giriş Kayıt
Beth Filipecki

Beth Filipecki


Kostüm Tasarımcısı

Beth Filipecki, kostüm tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Romantik Kostüm Tasarımcısı    
2006 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.1 154

If I Were You
2006 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.2 3,246

Babamın Sol Tarafı
2001 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.7 1,239

Canudos Savaşı
1997 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 518
Film Altyazıları
The Foreigner (7,296) The Mountain Between Us (5,184) Flatliners (4,821) Stronger (3,431) Beyond Skyline (3,244) Dunkirk (3,211) American Made (2,159) Kingsman: The Golden Circle (1,948) It (1,667) Victoria & Abdul (1,425)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,163) Mr. Robot (6,443) Game of Thrones (3,379) Shameless (2,823) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,635) Peaky Blinders (2,175) The Big Bang Theory (1,900) Manhunt: Unabomber (1,889) Stranger Things (1,303) Lucifer (1,298)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017