Giriş Kayıt
Ruy Filipe

Ruy Filipe


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Ruy Filipe, kostüm tasarımcısı, kostümcü. Otel Ruanda (2004), Ölüm Emri (2015), Mandela: Özgürlüğe Giden Uzun Yol (2013), The Bang Bang Club (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.6 121

Ölüm Emri
2015 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.3 62,115
2014 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 4.4 4,710
2013 Biyografi Kostüm Bölümü 5.5 16,399

Mandela: Özgürlüğe Giden Uzun Yol
2013 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.1 23,122
2011 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.3 60
2010 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 8,364
2010 Dram Kostüm Tasarımcısı    

Adalet Savaşçısı
2006 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı    

Otel Ruanda
2004 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.1 287,346
2003 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.2 568

Delta Harekatı 5
2000 Aksiyon Kostüm Bölümü 3.8 309
1999 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.9 308
1997 Suç Kostüm Tasarımcısı 4.5 1,632
1996 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.8 3,573
1995 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 4.1 359
1992 Korku Kostüm Tasarımcısı 6.3 3,581
1992 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 3.2 147
1990 Gerilim Kostüm Bölümü 4.3 476

Kızıl Akrep
1988 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.0 6,934
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017