Giriş Kayıt
Paul Filby

Paul Filby


Sesler

Paul Filby, sesler. Viking Erik (1989), Ülke Ve Özgürlük (1995), The Accidental Tourist (1988), The Vicar of Dibley (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Dram Sesler 5.8 349

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Komedi Sesler 6.7 187,663

Ülke Ve Özgürlük
1995 Dram Sesler 7.6 7,890
1994 Komedi Sesler 8.0 8,867

Viking Erik
1989 Komedi Sesler 6.2 11,133
1988 Dram Sesler 6.8 12,834
1984 Korku Sesler 6.0 168
Film Altyazıları
Baywatch (16,170) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,442) Dangal (2,652) 6 Days (2,602) Dunkirk (2,410) Lady Macbeth (2,372) Security (1,958) King Arthur: Legend of the Sword (1,492) Wakefield (1,385) Alien: Covenant (1,140)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (134,693) The Defenders (5,766) Rick and Morty (4,388) The Strain (3,059) Suits (2,189) The Sinner (1,684) Mr. Mercedes (1,522) Fargo (1,310) Breaking Bad (1,172) Preacher (1,090)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017