Giriş Kayıt
Paul Filby

Paul Filby


Sesler

Paul Filby, sesler. Viking Erik (1989), Ülke Ve Özgürlük (1995), The Accidental Tourist (1988), The Vicar of Dibley (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Dram Sesler 5.8 349

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Komedi Sesler 6.7 183,283

Ülke Ve Özgürlük
1995 Dram Sesler 7.6 7,890
1994 Komedi Sesler 8.0 8,601

Viking Erik
1989 Komedi Sesler 6.2 11,133
1988 Dram Sesler 6.8 12,420
1984 Korku Sesler 6.0 168
Film Altyazıları
Rogue One (6,674) Resident Evil: The Final Chapter (3,725) Brimstone (3,301) Assassin's Creed (2,735) Split (2,463) The Great Wall (1,593) The Institute (1,435) Paterson (1,209) Passengers (1,111) Collateral Beauty (1,011)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017