Giriş Kayıt
Paul Filby

Paul Filby


Sesler

Paul Filby, sesler. Viking Erik (1989), Ülke Ve Özgürlük (1995), The Accidental Tourist (1988), The Vicar of Dibley (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Dram Sesler 5.8 349

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Komedi Sesler 6.7 184,360

Ülke Ve Özgürlük
1995 Dram Sesler 7.6 7,890
1994 Komedi Sesler 8.0 8,658

Viking Erik
1989 Komedi Sesler 6.2 11,133
1988 Dram Sesler 6.8 12,420
1984 Korku Sesler 6.0 168
Film Altyazıları
Gold (3,970) Get Out (2,385) Logan (1,888) La La Land (1,216) The Age of Shadows (1,204) Split (1,193) Rings (1,153) Zashchitniki (1,074) The Great Wall (934) Sand Castle (798)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,840) The Blacklist (3,310) Into the Badlands (2,728) Fargo (2,575) The Last Kingdom (2,494) Doctor Who (2,102) The Expanse (1,533) Vikings (1,488) Game of Thrones (1,485) Supernatural (1,224)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017