Giriş Kayıt
Paul Filby

Paul Filby


Sesler

Paul Filby, sesler. Viking Erik (1989), Ülke Ve Özgürlük (1995), The Accidental Tourist (1988), The Vicar of Dibley (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Dram Sesler 5.8 349

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Komedi Sesler 6.7 195,319

Ülke Ve Özgürlük
1995 Dram Sesler 7.6 7,890
1994 Komedi Sesler 8.0 9,389

Viking Erik
1989 Komedi Sesler 6.2 11,133
1988 Dram Sesler 6.8 12,834
1984 Korku Sesler 6.0 168
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,507) Supernatural (6,382) La casa de papel (4,211) Gotham (3,183) Arrow (3,158) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,068) The 100 (3,030) 13 Reasons Why (2,886) The Flash (2,371) Lucifer (1,913)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018