Giriş Kayıt
Gerry Filby

Gerry Filby


Sanat Bölümü

Gerry Filby, sanat bölümü. Grace (2009), (2005) Gel Git Ülkesi (2005), (2009) Dolan's Cadillac (2009), (2009) Duvar İçinde (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Sanat Bölümü    
2010 Dram Sanat Bölümü 6.9 628
2009 Suç Sanat Bölümü 5.7 5,961

Duvar İçinde
2009 Korku Sanat Bölümü 4.8 4,976
2009 Dram Sanat Bölümü 5.2 6,802

Gel Git Ülkesi
2005 Dram Sanat Bölümü 6.5 28,202
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,534) The Defenders (5,378) Rick and Morty (3,472) The Strain (2,206) Suits (1,776) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,046) Breaking Bad (919) Vikings (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017