Giriş Kayıt
Ron Filbert

Ron Filbert


Ron Filbert, Yaralı Yüz (1983), Tuhaf Bilim (1985), Dragnet (1987), (1980) Cazcı Kardeşler (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Balık Tutma
1988 Komedi Çeşitli 6.6 30,692
1987 Komedi Çeşitli 5.9 26,971

Tuhaf Bilim
1985 Komedi Çeşitli 6.6 64,100

Yaralı Yüz
1983 Suç Çeşitli 8.3 579,778

Cazcı Kardeşler
1980 Aksiyon Çeşitli 7.9 150,954
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017