Giriş Kayıt
Ron Filbert

Ron Filbert


Ron Filbert, Yaralı Yüz (1983), Tuhaf Bilim (1985), Dragnet (1987), (1980) Cazcı Kardeşler (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Balık Tutma
1988 Komedi Çeşitli 6.6 30,185
1987 Komedi Çeşitli 5.9 26,601

Tuhaf Bilim
1985 Komedi Çeşitli 6.6 63,146

Yaralı Yüz
1983 Suç Çeşitli 8.3 568,768

Cazcı Kardeşler
1980 Aksiyon Çeşitli 7.9 148,730
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,408) Split (5,077) Rogue One (4,819) Hidden Figures (3,767) Assassin's Creed (3,159) Paterson (2,895) Patriots Day (2,463) Allied (1,898) Brimstone (1,620) Passengers (1,302)
Dizi Altyazıları
Legion (8,384) Arrow (4,973) The Flash (4,870) The Expanse (2,653) Legends of Tomorrow (2,471) The Blacklist (2,014) The 100 (1,955) Colony (1,831) Vikings (1,725) Designated Survivor (1,725)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017