Giriş Kayıt
Ron Filbert

Ron Filbert


Ron Filbert, Yaralı Yüz (1983), Tuhaf Bilim (1985), Dragnet (1987), (1980) Cazcı Kardeşler (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Balık Tutma
1988 Komedi Çeşitli 6.6 32,717
1987 Komedi Çeşitli 5.9 27,607

Tuhaf Bilim
1985 Komedi Çeşitli 6.6 67,813

Yaralı Yüz
1983 Suç Çeşitli 8.3 622,111

Cazcı Kardeşler
1980 Aksiyon Çeşitli 7.9 158,793
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018