Giriş Kayıt
Václav Filacek

Václav Filacek


Kameraman, Görsel Efekt, Özel Efekt

Václav Filacek, kameraman, görsel efekt, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Kameraman 5.7 57
2012 Dram Kameraman    
2009 Gerilim Kameraman 6.4 70
2008 Dram Kameraman 6.3 496
2006 Aksiyon Kameraman 4.9 8
2004 Korku Kameraman 3.5 319
2004 Komedi Kameraman 5.2 405

Cehennem Dağı
1998 Aksiyon Özel Efekt
Kameraman
3.9 186
1998 Bilim-Kurgu Kameraman
Görsel Efekt
3.6 166
1997 Bilim-Kurgu Görsel Efekt
Kameraman
4.3 201
1995 Aksiyon Kameraman 4.4 203
Film Altyazıları
T2 Trainspotting (6,928) Kidnap (2,922) Beauty and the Beast (2,549) Contratiempo (1,451) The Fate of the Furious (1,382) Redivider (1,095) Dangal (1,089) The Boss Baby (1,042) War Machine (1,040) The Great Wall (1,034)
Dizi Altyazıları
The Flash (9,821) Better Call Saul (7,336) Fargo (4,773) Lucifer (4,360) American Gods (3,956) Gotham (3,890) The 100 (3,583) Twin Peaks (3,295) 12 Monkeys (3,031) Supernatural (2,992)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017