Giriş Kayıt
Václav Filacek

Václav Filacek


Kameraman, Görsel Efekt, Özel Efekt

Václav Filacek, kameraman, görsel efekt, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Kameraman 5.7 57
2012 Dram Kameraman    
2009 Gerilim Kameraman 6.4 70
2008 Dram Kameraman 6.3 496
2004 Korku Kameraman 3.5 319
2004 Komedi Kameraman 5.2 405

Cehennem Dağı
1998 Aksiyon Özel Efekt
Kameraman
3.9 186
1998 Bilim-Kurgu Kameraman
Görsel Efekt
3.6 166
1997 Bilim-Kurgu Görsel Efekt
Kameraman
4.3 201
1995 Aksiyon Kameraman 4.4 203
Film Altyazıları
Live by Night (10,599) Resident Evil: The Final Chapter (9,088) Hidden Figures (4,827) Rogue One (4,769) Patriots Day (4,469) Assassin's Creed (3,923) Split (3,597) Allied (3,515) Paterson (3,386) Why Him? (2,791)
Dizi Altyazıları
Legion (4,629) The 100 (4,162) Black Sails (3,656) Arrow (3,353) The Expanse (3,156) The Originals (2,810) Colony (2,644) The Flash (2,383) The Last Kingdom (2,277) Into the Badlands (2,265)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017