Giriş Kayıt
Karyn Fields

Karyn Fields


Yapımcı, Kostümcü

Karyn Fields, yapımcı, kostümcü.

Diğer Bir İsmi: Karyn A. Fields
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sürpriz Babalar
1997 Komedi Yapımcı 5.1 12,328

Kritik Karar
1996 Aksiyon Yapımcı 6.4 44,716

Suikast Çemberi
1995 Aksiyon Yapımcı 6.3 69,318

Richie Rich
1994 Komedi Kostüm Bölümü 5.3 55,532

Gölge
1994 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.0 20,559

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Çeşitli 6.7 140,179

Son Görev
1991 Aksiyon Çeşitli 7.0 82,705

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Yapımcı 8.0 17,761
Dizi Altyazıları
Westworld (7,036) La casa de papel (3,929) The 100 (2,910) The Expanse (2,809) The Flash (2,694) Supernatural (2,006) Legion (1,893) The Big Bang Theory (1,682) Krypton (1,598) Vikings (1,545)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018