Giriş Kayıt
Karyn Fields

Karyn Fields


Yapımcı, Kostümcü

Karyn Fields, yapımcı, kostümcü.

Diğer Bir İsmi: Karyn A. Fields
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sürpriz Babalar
1997 Komedi Yapımcı 5.1 12,328

Kritik Karar
1996 Aksiyon Yapımcı 6.4 42,777

Suikast Çemberi
1995 Aksiyon Yapımcı 6.3 66,346

Richie Rich
1994 Komedi Kostüm Bölümü 5.3 52,809

Gölge
1994 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.0 19,502

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Çeşitli 6.7 134,543

Son Görev
1991 Aksiyon Çeşitli 6.9 79,314
1989 Komedi Yapımcı 8.0 16,488
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017