Giriş Kayıt
Karyn Fields

Karyn Fields


Yapımcı, Kostümcü

Karyn Fields, yapımcı, kostümcü.

Diğer Bir İsmi: Karyn A. Fields
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sürpriz Babalar
1997 Komedi Yapımcı 5.1 12,328

Kritik Karar
1996 Aksiyon Yapımcı 6.4 42,169

Suikast Çemberi
1995 Aksiyon Yapımcı 6.3 65,399

Richie Rich
1994 Komedi Kostüm Bölümü 5.2 52,115

Gölge
1994 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.0 19,427

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Çeşitli 6.7 132,871

Son Görev
1991 Aksiyon Çeşitli 6.9 78,367
1989 Komedi Yapımcı 8.0 16,146
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,765) Live by Night (6,225) Hidden Figures (5,474) Rogue One (4,918) Split (4,608) Paterson (3,828) Assassin's Creed (3,804) Patriots Day (3,600) Allied (3,346) Passengers (1,532)
Dizi Altyazıları
Legion (9,109) Arrow (5,382) The Flash (3,294) The 100 (3,288) The Expanse (3,017) Colony (2,396) Designated Survivor (2,152) Vikings (1,863) The Last Kingdom (1,799) The Originals (1,774)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017