Giriş Kayıt
Karyn Fields

Karyn Fields


Yapımcı, Kostümcü

Karyn Fields, yapımcı, kostümcü.

Diğer Bir İsmi: Karyn A. Fields
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sürpriz Babalar
1997 Komedi Yapımcı 5.1 12,328

Kritik Karar
1996 Aksiyon Yapımcı 6.4 41,939

Suikast Çemberi
1995 Aksiyon Yapımcı 6.3 65,052

Richie Rich
1994 Komedi Kostüm Bölümü 5.2 51,846

Gölge
1994 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.0 19,299

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Çeşitli 6.7 132,208

Son Görev
1991 Aksiyon Çeşitli 6.9 78,003
1989 Komedi Yapımcı 8.0 16,037
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,536) Doctor Strange (7,684) John Wick: Chapter 2 (7,227) Allied (6,985) Moana (5,251) Lion (3,812) Arrival (3,701) Forushande (3,388) Hacksaw Ridge (2,607) Split (2,443)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,434) Vikings (5,020) Supernatural (4,999) The Expanse (4,534) Suits (3,890) Sherlock (2,952) The Big Bang Theory (2,827) Blindspot (2,570) The Flash (2,564) Arrow (2,258)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017